1 šaty na 3 spôsoby, ktoré by vám nenapadli!

Týmto článkom vám chcem primárne ukázať to, že doma rozhodne nemusíte mať stovky kusov oblečenia na to, aby ste vyzerali originálne a neopozerane. Štýlový outfit sa dá vytvoriť aj z mála, a tak som sa rozhodla skombinovať jedny šaty na tri spôsoby. Ale pozor, nie hocijaké spôsoby! Poriadne som potrápila svoju blonďavú hlavičku a vymyslela som tri outfity, ktoré by vám nenapadli.

Základ je zvoliť dobré šaty. Ja som zvolila červené šaty od Fasardi, ktoré majú dobrý strih, sú hladké, a síce červené, no pre mňa dosť univerzálne. Nemajú totiž na sebe žiaden nápis, ani vzory či krkolomný strih, volány či strapce. Pre mňa ideálny základ.

Šaty a rifle?

Zabudnite na to, že rifle sa nosia s tričkom a elegantné šaty sa nosia s elegantným sakom. Zabudnite jednoducho na módne pravidlá, keďže tie sa už pomaly strácajú. Prečo by ste si nemohli vaše obľúbené šaty s rifľami alebo nohavicami? Základom pre takýto originálny outfit sú obtiahnuté a nie voľné rifle. Voľné by totiž zbytočne siluetu rozširovali a deformovali. A k tomu čo najvyššie sandále alebo lodičky a voilá! Outfit, ktorý možno chce odvahu, no upútate v ňom na sto percent.

Frajerova košeľa a ľadvinka?

Znova opakujem, že v skrini skutočne nemusíte mať stovky kúskov oblečenia! Niektoré veci dokonca môžete zobrať zo skrine aj frajerovi! A to nielen tričko či pohodlnú oversize mikinu, ale aj košeľu. Ja som zvolila takúto ležérnu ľanovú modrú košeľu, ktorú som pre zvýraznenie pásu opásala trendovou ľadvinkou. Na nohy pohodlné tenisky a hor sa do mesta!

Šaty na šaty?

Možno ste si všimli, že v kurze sú kimoná či rôzne „prehozy“ v dĺžke niekedy až po členky. Ak však v šatníku máte šaty na gombičky, rozopnuté môžu fungovať veľmi podobne ako kimono. No a keď si ho oblečiete rozopnuté na šaty, výsledkom je originálny letný outfit, o ktorom by nikto nepovedal, že sú to vlastne dvoje šaty.

Foto: Martina Čížková

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.