4 tipy na vlastnoručne vytvorené darčeky so srdcom a myšlienkou

Vianoce sa blížia a všetci pomaly, ale isto začíname rozmýšľať nad darčekmi pre svojich blízkych. Síce je tento sviatok o veciach iných než je naháňanie sa po obchodoch a míňanie všetkých úspor, som si však istá, že aj malý darček poteší každého z nás. O to viac, ak je vyrobený vlastnoručne so srdcom a myšlienkou. Prvý článok z vianočnej série o vlastnoručne vyrobenom venčeku zo starých svetrov ste už možno čítali a videli. Skúste však tento rok darovať svojim blízkym to najcennejšie – oddych, čas a najmä svoj čas. A tieto krásne veci vám prostredníctvom tohto článku pomôžem zaobaliť do vlastnoručne vytvorených darčekov s krásnymi myšlienkami a posolstvami. Na ich vytvorenie ma inšpirovali dve krásne vianočné kolekcie Yves Rocher – Červené jablko a Zlatý čaj, ktoré som do darčekov zahrnula kvôli ich krásnym farbám, vôňam a tematike. Prirodzene však môžete využiť akékoľvek iné kozmetické produkty, ktoré má vami obdarovaná osoba rada alebo by jej urobili radosť.

Darujte čas na knihu

Žijeme v uponáhľanej dobe a aj keď si to častokrát nechceme priznať, nie vždy máme čas na svoje záľuby, na veci, ktoré nás robia šťastnými a pomocou ktorých vypneme a oddýchneme si. Darovať preto blízkej osobe čas na knihu je podľa mňa originálne a krásne.

Najskôr som vytvorila ručne maľovaný hrnček s personalizovaným nápisom (presný návod nájdete tu). Následne som pridala bezlepkové sušienky sladené jablčnou šťavou, zaujímavú knihu a do vrecúška som nasypala kvalitný sypaný čaj, ktorý ladil s voňavou sviečkou z rady Zlatý čaj.

Darujte oddychový kúpeľ

Ruku hore, kto má v zimnom období rád teplý uvoľňujúci kúpeľ? Asi nás bude veľa. Ak máte vo svojom okolí osobu, ktorú by takýto tematický darček potešil, jeho výroba je skutočne jednoduchá.

Do balíčkov som pripravila ingrediencie na domácu prírodnú výživnú masku na tvár – kurkuma a med. Do balíčka som následne pridala sprchový gélpeeling z rady Červené jablko. Pridala som ingrediencie na výrobu vareného vínka – klinčeky, celú škoricu, badián a malú fľaštičku kvalitného vína. Do darčeka by sa však hodil napríklad aj balíček morskej soli či peny do kúpeľa.

Darujte dievčenský večer

Ja osobne si pri manikúre alebo pedikúre nesmierne oddýchnem. Počúvam obľúbenú hudbu alebo pozerám obľúbený seriál, lakujem si nechty, hydratujem pokožku a popri tom si pochutnávam na niečom malom a chutnom. Ak vám tieto slová pripomenuli dámu vo vašom okolí, skúste jej na Vianoce vykúzliť rovnako tematický darček.

Potrebujete na to len lak na nechty (môžete pridať aj olejček na nechtovú kožtičku či pilník), USB s obľúbeným babským playlistom (odporúčam best of 90´s) alebo babským seriálom či filmom (filmom Sex v meste určite trafíte do čierneho) a domáce sušené jabĺčka, ktorých lákavá vôňa ladí s krémom na ruky z rady Červené jablko. Darovaná osoba si môže babský večer plný babských vecí užiť sama alebo sa k nej môžete pripojiť aj vy.

Darujte svoj čas

Minulé narodeniny som od svojej kamarátky dostala len malý lístoček, ktorý oznamoval, že mi daruje svoj čas. Pre niekoho je to možno hlúposť, no mňa to skutočne dojalo. Veď čo je v dnešnej dobe cennejšie? Urobiť si na niekoho čas a plnohodnotne sa mu venovať, to je veru umenie.

Ja som preto ako darček vymyslela wellness víkend, ktorý danej osobe podarujete v hádankách. Stačí, ak na rôzne tematické veci napíšete indície. Ja som zvolila župan, telový krém a sprchový gél z rady Zlatý čaj, kartovú hru a malé šampanské. Garantujem vám, že týmto darčekom potešíte každú vašu kamošku.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.