Čo so starými botaskami? / DIY

Biele tenisky sú obľúbenou súčasťou botníka hádam každej ženy. Ja osobne ich milujem nadovšetko a nosím takmer každý jeden deň. Takéto topánky majú však okrem svojej univerzálnosti a nadčasovosti aj jednu veľkú nevýhodu – sú biele. To znamená, že kdekoľvek idete, musíte si dávať pozor, aby ste si ich nezašpinili. Časom sa však z fresh krásnych snehobielych tenisiek stanú vychodené nechutné čaptošky svetložltej alebo svetlohnedej farby. Vložka v nich je tmavá a hnusná a šnúrky otrasné. Takéto botasky však nemusíš zákonite vyhodiť! Ja som si ich vytunila a celý proces môžeš vidieť vo videu nižšie.

Postup. Tenisky som najskôr vyčistila práškom na riad a šnúrky namočila do Sava (to vytiahne všetku špinu a zostanú ako nové). Potom som ich už len pokreslila farbami na kov (áno, drží to), ktoré nám doma zostali po maľovaní. Tu sa kreativite medze fakt nekladú, ale po maľovaní mi napadlo, že som spodnú podrážku mohla najskôr olepiť páskou, ktorú by som potom strhla, podrážka by zostala čistá a botasky by vyzerali profesionálnejšie. Holt, nabudúce. Potom som už len počkala, kým farba zaschne, vystrihla novú vložku a dala suché a čisté šnúrky. Na botasky si však môžeš aj všeličo nasprejovať, nakresliť alebo dokonca olepiť ich nášivkami alebo môžeš dať na šnúrky bláznivú kožušinku.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.