MAUVE NATURAL MAKEUP

V rámci skúšania môjho nového foťáku som sa rozhodla zdieľať s vami moju mániu na dekoratívnu kozmetiku a krásne líčenie 🙂 Keďže nosím prevažne stále dioptrické okuliare, rada sa líčim výraznejšie, keďže práve okuliare znesú aj trošku viac očného makeupu. Sú ale dni, keď vyslovene preferujem jemné denné líčenie, to však neznamená len BB krém a špirálu. O čo to teda ide?

Základ jemného denného líčenia v mojom prípade tvorí najmä obočie. Je samozrejme korunou krásy a práve v jemnom makeupe zohráva dôležitú úlohu – to, že líčenie očí a pier je jednoduché a jemné neznamená, že aj obočie by malo zostať jemné. Práve naopak, ja osobne vždy dávam na spomínanú partiu dôraz. Používam TENTO set na úpravu obočia, v ktorom je svetlý tieň na vykontúrovanie obočia, tmavší tieň na vyplnenie chýbajúcich chĺpkov a korektor na “obtiahnutie” obočia a dotiahnutie do dokonalosti. Mojim tajným trikom je aj nanášanie gélu na obočie ešte pred nanášaním produktov. Mám proste pocit, že gél zafixuje hneď obočie lepšie ako len kefka, lepšie drží tvar a pri nanášaní farby už presne viem, kde čo doplniť. Je to občas o pocite, vám to môže vyhovovať úplne opačne 🙂

Mať jemný prirodzený make up teda neznamená len BB krém a špirála. MILUJEM od prvej chvíle TÚTO paletku od E Style, ktorá je skvele pigmentovaná, takže napriek tomu, že tiene sú svetlé, na viečku hrajú nádhernými prirodzenými farbami a oku dodávajú krásny jas a sviežosť, čo je práve pri prirodzenom makeupe žiaduce.

Občas teda stačí naozaj málo – na jemné denné líčenie nepotrebujete tony makeupu a haldu tieňov. Stačí mať ráno po ruke pár kúskov kvalitnej kozmetiky, ktorá spraví divy a vydrží na pleti krásne celý deň bez toho, aby ste vypadali nalíčená príliš silno alebo jednoducho nevhodne na bežný pracovný deň. A to predsa žiadna žena nechce 🙂

Product used:

Rimmel London Lasting Finish Primer

Sleek Be Beautiful Blemish Balm

Miss Sporty So Perfect Stay Coverstick

Essence Mattifying Compact Powder

E Style PERFECT HARMONY PALETTE – Purple Rain

Essence All About Nudes

E Style Kajal Eyeliner

Miss Sporty Pump Up Booster

E Style Professional Eyebrow Kit

Sleek Contour Kit

Sleek Blush Trio

Pupa I´m Lipstick

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.