TEN PRAVÝ OVERAL

 

Overaly sú hitom leta už druhý rok po sebe a niet sa čomu čudovať. Kto mal tento kúsok aspoň raz na sebe, vie, že je to azda to najpohodlnejšie, čo si počas horúcich slnečných letných dní môžete dať na seba. Sú vzdušné, ľahučké, z príjemného materiálu a navyše vďaka tropickej potlači si budete pripadať ako na dovolenke v Karibiku 🙂 Koľko ich doma máte? Určite sa vám do zbierky zídu aj ďalšie!

Z československých eshopov som najlepšie a najkrajšie iveraly našla na ZOOTe. Väčšina z nich je značka ONLY, takže sú overaly síce trošku drahšie, ale kvalita je naozaj veľmi vysoká. Ako správny nákupný maniak som pobehala aj obchody a z kamenných predajní má najkrajšie a najlacnejšie overaly práve naše milované HMko. Je len na vás, či si vyberiete overal s dlhými nohavicami alebo kratučký. Doplňte ho slameným klobúčikom, espadrillkami a kopou metalických náramkov a budete vyzerať, ako keby ste sa práve vrátili z dovolenky. Keď pohodlné topánky vymeníte za vysoké sandáliky, pridáte elegantnú listovú kabelku a sexi červený rúž, pokojne môžete vyraziť na párty 🙂

 

overaly 1

 

Zľava zhora: farebný vzorovaný ONLY, modrý vzorovaný ONLY, biely s listami ONLY, biely s potlačou kvetov GIRLS ON FILM, tyrkysový s exotickým motívom DESIGUAL.

overaly 2

 

Zľava: Bielo-čierny overal ONLY, vzorovaný v BOHO štýle H&M, s leoparďou potlačou H&M, modrý s exotickým motívom GIRLS ON FILM

Čo k overalu nosiť?

ov 3

Zľava zhora: Strieborné sandáliky TOMS,  slamený klobúk MADEWEL, čierna kabelka so strapcami H&M, slamený klobúk malý TOPSHOP, čiernobiele TOMS, RAY BAN slnečné okuliare z ORIGINALNIBRYLE.cz, biely slamený klobúk MANGO, sivá kabelka so strapcami MANGO, sivé TOMS topánky.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.