To najlepšie z roku 2020

FAREBNE OUTFITY MODNA SLOVENSKA BLOGERKA STYLEMON

Uplynulý rok bol asi pre väčšinu z nás dosť ťažký. A preto som sa snažila priniesť vám čo najviac pozitívneho, či už pomocou fotiek, videí, tematických týždňov alebo iného, aby som vám čarovala úsmev na tvári. Poďme sa pozrieť na to najúspešnejšie z roku 2020, čo sa vám u mňa páčilo najviac.


Najväčšia pecka, ktorá prekonala úplne všetko

V pravidelnejších intervaloch sa snažím prinášať vám rôzne tematické týždne, počas ktorých celých 7 dní venujem niečomu zaujímavému – raz kombinujem veci z frajerovej skrine, inokedy zo starkinej alebo ste možno zahliadli kroj v moderných outfitoch alebo dúhový týždeň. Absolútne najviac úspechu u vás však paradoxne zožal týždeň, o ktorom som si bola takmer istá, že odozvu nenájde. Bol to týždeň, kedy som zostavovala outfity totožné s tými od princeznej Diany. Fotky boli nielen najlajkovanejšie a najkomentovanejšie v celej histórii môjho blogu, ale mali aj obrovské množstvo zdieľaní či dokonca pozvanie do televízie. Článok k celému týždňu si môžete prečítať tu.

outfity podla princeznej diany modny blog

TOP z Instagramu

Fotka, ktorá je dôkazom, že na Instagrame stále majú miesto spontánne čriepky zo života. Napríklad, keď prší a vy na ulici svietite. 🙂

Na druhej strane však rovnako oceňujete aj trochu umeleckejšie fotky so silnou myšlienkou.

Psíky na špacírne a znovu spontánna fotka počas práce v Bratislave sa vám samozrejme páčili tiež.


Táto je špeciálna tým, že ju celú vymyslel Jarko a výnimočne to bol on, kto fotenie inicioval. Vraj sa mu to pole páčilo a očividne aj vám.

Fotka z výzvy, ktorú sme si dali s mojou kamarátkou a blogerkou Veronikou. Mala som na nej originálne použiť bazén.

Výnimočne vyfintená Lenka a šaty z druhej ruky na slávnostnom galavečeri.


Obdobie COVIDu bolo ťažké najmä pre malé slovenské značky a podnikateľov. A tak som sa ich snažila čo najviac podporiť. Tu napríklad sukňová kráľovná Rivica začala šiť aj ladiace rúška. 🙂

Žltá od rúška až po členky. Ktovie, kedy tie rúška zložíme dole. Keby ste potrebovali inšpiráciu, ako ich naďalej nosiť trošku štýlovo, čítajte tento článok.

Znovu článok z tematického týždňa, tentokrát spomenutý kroj v modernom outfite. Táto fotka sa vám páčila najviac.

Najčítanejší článok

Najčítanejším článkom na blogu sa stal ten o Najlepších second handoch v Brne. Som za to špeciálne rada, pretože je to dôkazom, že moja komunita zdieľa moje nadšenie pre sekáče a že sú čím ďalej, tým populárnejšie. Stúpajúcu popularitu dokazuje aj článok, ktorý bol najvyhľadávanejší na Google – moja recenzia menštruačného kalíška.

NAJLEPŠIE SECOND HANDY V BRNE

ČÍTAŤ>>>


Na záver vám chcem ešte venovať jedno úprimné ďakujem. Zo srdca. Ďakujem vám za to, že som vás ani po tých rokoch neprestala nudiť. Ďakujem za to, že v spleti toľkých blogerov a influencerov venujete svoj drahocenný čas práve mne. Ďakujem vám za to, že vás môžem inšpirovať a komunikovať s vami. Ďakujem vám za to, že mi dávate motiváciu robiť to, čo ma baví najviac na svete. Ďakujem.


1 Comment

  • Reply
    Aash
    23. júna 2022 at 1:49

    I have never seen a more colorful blog before! Loved the use of colors. Keep the good work going.

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.