Inšpirácie na originálny vianočný make up a vlasy

vianocny make up a vlasy douglas

Dymové líčenie alebo čierne linky a červený look. To je make upová klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy a aj na Vianoce sa hodí dokonale každej z nás. A čo takto to tento rok poriadne rozbaliť? Ukážem vám nápady na netradičné vianočné líčenie a vlasy.


Najprv ozdobte medovníky, potom seba

Vianoce sú najkrajšími sviatkami v roku a všetky naše príbytky sú nielen upratané, ale aj nádherne ozdobené a vysvietené. Všetko je čisté, všade sú ligotavé ozdoby a svetielka a domovom sa šíri vôňa medovníčkov. Prečo sa však trblietavým kúzlom Vianoc neinšpirovať aj pri tvorbe sviatočného make upu a účesu?

Musím sa priznať, že u mňa už dlho vyhráva klasika v podobe hnedých tieňov a čiernej očnej linky – klasika, ktorá sa ale hodí na akúkoľvek príležitosť. Čo sa očných tieňov týka, už dlho najobľúbenejšími sú u mňa očné tiene Urban Decay. A aj tú očnú linku sa mi už ako-tak darí robiť si dobre. Obočie je pre mňa dôležité pri každom líčení, či ide o denné alebo večerné a vyhráva u mňa ceruzka na obočie Benefit. Make up som ale ozvláštnila ligotavým tekutým rúžom Sparkling Attitude od Pupa Milano, ktorý má nádherne intenzívnu farbu umocnenú iskrivým metalickým efektom, ako stvoreným na oslavu Vianoc či konca roka. Navyše, lesk mi farebne dokonale ladí s mojimi šatami. Veľa kvalitnej dekoratívnej kozmetiky viete nájsť na douglas.sk.


vianocne licenie douglas urban decay benefit pupa milano oriflame
tipy na vianocne licenie a uces

Použité produkty:

PLEŤ:

Pleťová podkladová báza Giordani Gold (Oriflame), omladzujúci krycí krém Giordani Gold (Oriflame), komplatkný púder OnColour (Oriflame), paletka na make-up tvár Never Without (Pupa Milano), tekutý rozjasňovač Sparkling Attitude Fluid Face Highlighter (Pupa Milano).

OČI A PERY:

Ceruzka na obočie Goof Proof Brow Pencil (Benefit), gél na obočie Make Me Brow (Essence), očné tiene Naked Reloaded (Urban Decay), očná linka The Dip Eyeliner (Essence), lesk na pery Sparkling Attitude (Pupa Milano)


TIP NA ČLÁNOK: ZABAĽTE VIANOČNÉ DARČEKY V ŠTÝLE ZERO WASTE>>>


Keď som na internete hľadala nápady na vianočný účes, tento vlasový stromček mi udrel do očí ako jednoznačne najvtipnejší a najoriginálnejší. Postup je veľmi jednoduchý, potrebujete len malú fľašu, sponky, gumičky a vianočné ozdoby – ja som zvolila girlandu a malé guličky vo farbe mojich šiat. Musíte však mať dlhšie vlasy a zvoliť vhodne veľkú fľašu, ktorú si na hlavu umiestnite. Ak ju gumičkami a girlandou prichytíte pevne, nemusíte sa báť, nespadne vám a bude držať dobre. Ak chcete byť naozaj extra, na vrch si môžete umiestniť ešte akúkoľvek ozdobu, veď každý správny vianočný stromček by ju na svojom vrcholci mal mať, však?


vianocny uces v tvare vianocneho stromceka stylemon
vianocny uces v tvare vianocneho stromceka stylemon
vianocny uces v tvare vianocneho stromceka stylemon

Inšpirácie na vianočný make up z Pinterestu

cervene ocne tiene vianocny make up
originalne vianocne licenie
metalicke vianocne licenie originalne
zelena ocna linka vianocny make up
metalicky make up ako na to
vianocne cervene licenie cerveny ruz
vtipny vianocny party make up
licenie douglas
zelene cervene licenie make up oci
metalicke vianocne licenie
vianocne party licenie douglas
vianocny ruz


Inšpirácie na originálny vianočný účes

sponky do vlasov vianocne
originalny vianocny uces na party
vianocny uces pre deti
napady na vianocnu party
elegantny party vianocny look

vianocny uces ako na to

*článok vznikol v spolupráci s Douglas.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.