Ako nosiť bielu farbu? Tipy, ako v bielej nevyzerať nudne

Aj keď ma väčšinou vidíte tu vo vodách internetu vo výrazných farbách, bielu mám rovnako rada. Najmä v lete – my žienky v nej totiž vyzeráme sviežo a dokonale ladí s našou opálenou pokožkou.Veď si len na sebe predstavte biele madeirové šaty a slamený klobúk a nehovorte mi, že ste nedostali dovolenkovú náladu. V dnešnom článku vám chcem spísať 3 moje tipy, ktorých sa držím, aby som aj v bielej nevyzerala nudne. Všetky bude spájať krásna biela kabelka od českej značky Vuch z ich novej kolekcie.



S kódom “stylemon15” máte na VUCH.CZ 15% zľavu do konca augusta


VYUŽIŤ ZĽAVU>



1


Zvoľte sexi kúsok

Jednoduché biele tričko je síce fajn, no ak chcete v bielej vyzerať originálne, žensky a zaujímavo, jednoducho tak, že sa po vás bude obzerať celá ulica, zvoľte sexi kúsok, ideálne aj v zaujímavom strihu. Môže to byť zaujímavý biely crop top, mini sukňa, ktorá odhalí vaše opálené nôžky alebo, ako v mojom prípade, minišaty, ktoré sú vlastne predĺženou sakovou vestou. Strih je netradičný, strieborné gombíky pridávajú na elegancii a keďže ja som hanblivka a mám rada pohodlie, vzala som si pod minišaty pre istotu biele mini šortky. Lebo sexi neznamená, že vyložíte hneď všetky vnady na stôl, rozumieme sa, že? 🙂


2


Pohrajte sa s materiálmi

Znovu – bavlnené tričko je síce super, ale nuda. Ale ak k nemu pridáte denim, čipku, ľan, madeiru alebo pokojne aj hodváb, outfit bude síce celý v bielej farbe, no nuda to už nebude. Ja som sa napríklad pohrala s čipkou, bavlnou a perlami. A takúto košeľu pokojne ukradnite z partnerovho šatníka.


3


Outfit okoreňte výrazným doplnkom

Nič nepritiahne pozornosť viac než poriadne výrazný doplnok, ktorý si k bielemu outfitu zoberiete. Teda, len vtedy, ak by ste von vyšli nahá, haha. Môže to byť výrazný náhrdelník, biely turban, bláznivé slnečné okuliare alebo v mojom prípade biely veľký klobúk. Jednoducho, niečo, čo podčiarkne vašu kreatívnu dušu a ľuďom napovie, že ste si s outfitom dali záležať.


Ako ste si mohli všimnúť, outfity spája krásna biela kabelka od českej značky Vuch a dokazujú vám, že ju môžete nosiť naozaj na akýkoľvek spôsob – elegantne so šatami, so sexi kúskami či partnerovou košeľou á la pánsky chic. Biela kabelka je jednoducho trefou do čierneho, ak chcete mať v šatníku tašku, ktorú skutočne využijete a bude sa hodiť ku všetkému, čo si na seba dáte. Tento model je obzvlášť skvelý ako kabelka do práce, keďže sa do nej zmestí všetko, čo do kabelky zmestila aj Hermiona.

Článok vznikol v spolupráci s Vuch.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.