1 kúsok »» 2 outfity


Keď si ešte v obchode alebo na internetovej stránke vyberám nejaký kúsok, najskôr si v hlave predstavím hneď niekoľko kombinácií, ako ho budem nosiť. Uistím sa tak, že ho naozaj vyvenčím a nebude to len vec, ktorá mi bude smutne ležať v skrini. V tomto článku by som vám chcela ukázať 1 kúsok, nakombinovaný v dvoch outfitoch. Ktorý z dvojice sa vám bude páčiť viac?


Fialový sekáčový kabát na dva spôsoby. Nosila som ho dokonca aj na londýnskom týždni módy.

Klasická a nadčasová biela sukňa s bodkami je šatníkovou istotou, ktorú budete nosiť roky. Navyše, ak je na páse namiesto zipsu gumička, tak ako v mojom prípade, padne vám, nech sa vaša postava rokmi akokoľvek mení.

Toto ružové obersize sako som nemala na sebe len dvakrát, ale asi dvetisíckrát. Vlastne, určite viac a milujem ho!



Dva spôsoby nosenia výrazného kúsku. Bláznivo s inou farbou a jednoducho s denimom, ktorý nechá aj takýto žltý kožuch vyniknúť.

Tutu sukňa v princeznovskom štýle je kúpa, ktorú si treba veľmi dobre premyslieť. Tu však vidíte, že sa však aj takýto kúsok dá kombinovať hneď v dvoch rozdielnych štýloch.

Keď som v košickom second hande objavila tento pestrofarebný kabátik, až mi srdce zaplesalo. Je totiž presne tým, čo v móde hľadám – je bláznivý, farebný, uletený, výrazný, mladícky a dokonale vyjadruje kreativitu a nadhľad nositeľa. Naposledy som ho vytiahla na milánsky fashion week, kde zožalo viacero komplimentov.



Klasické biele nohavice každá žena vynosí na tisíc spôsobov. U mňa sú však vyjadrením absolútnej sebadôvery, lebo biele oblečenie na mne zostane čisté štandardne tak hodinu.

Červená sukňa, ktorú milujem. A to nielen kvôli jej výraznej farbe, ktorá vás preberie aj zo zimného spánku, ale aj kvôli spomínanej gumičke na páse, vďaka čomu je nesmierne pohodlná, aj keď si doprajete a zjete obed aj svojej polovičke.

V zelenom kabáte v zime určite nebudete vyzerať ako vianočný stromček. Jedine, žeby ste chceli, tak ako ja, keď ho nosím najčastejšie s inými zelenými kúskami.



Ako nosiť pestrofarebnú vzorovanú sukňu? Jednoducho! Oblečte si ostatné kúsky vo farbách danej sukne. Teda, len v prípade, že máte cirkusový dúhový štýl ako ja. Ak patríte k minimalistom, biele tričko postačí.

Dôkaz, že pánsku košeľu nemusí nosiť len vaša polovička. Len mu ju potom operte, lebo o týždeň zabudnete, že ste ju mali a budete ho kvôli vášmu parfému na nej upodozrievať zo zahýbania.

Kombinovať vzory s inými vzormi je jednoduché. Hoďte si na seba čokoľvek vzorované a predsterajte, že to sa tak nosí a vy ste s tým absolútne stotožnená. Všetci vám uveria.



Dúhovú farebnú sukňu nemusíte nosiť len počas letnej dovolenky. Oblečte si svetrík, členkové čižmy a pančuchy, aby vám nebola zima. A krásny outfit, ktorý rozžiari jesenné ulice, je na svete.

Ružovú sukňu v lete milujem. Táto má vrecká, a tak sa mi do nej zmestia aj peniažky na zmrzku. Outfit so zmrzlinou, samozrejme, ladím tiež.

Žltými kraťasmi zaženiete nudu v šatníku sťaby švihnutím dúhového prútika. Ak zvolíte strih s vysokým pásom, budete mať nohy až po zem.



1 Comment

  • Reply
    Tria
    17. augusta 2020 at 18:51

    super, riadne farebné a živé outfity vieš pekne navodiť. mne by to síce robilo asi problém, ale tebe sa to hodí. Aj obyčajné tričká, či tričká s nápismi v kombinácii so sukňou, super 🙂

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.