Biele tenisky – ako ich nosím ja? (kráľovná bielych tenisiek)

Klasické biele tenisky. Ruku hore, kto ich nemá? Pre mňa sú to topánky, ktoré nosím úplne najčastejšie a na dennej báze. Vďaka ich univerzálnosti sa hodia k športovejšiemu, ale aj k elegantnému outfitu. Ako nosíte klasické biele tenisky vy? A koľko ich doma máte? Ja asi štyri páry a nosím ich veru až kým sa nezoderú (kráľovná bielych tenisiek!).

Na elegantnejší spôsob

Tenisky k elegantnému oblečeniu – pýtam sa, prečo nie??? Móda je predsa hra a kto aspoň trochu sleduje módu, vie, že jej hranice sa postupne stierajú a v súčasnosti už neexistuje takmer nič, čo by sme nemohli. Tenisky sú skvelou voľbou najmä k outfitu, ktorý má byť v štýl smart casual – teda outfit, ktorý nie je ani športový, ale ani príliš elegantný a strohý. Takýto dress code od vás môžu žiadať napríklad na pracovnej párty. V takomto prípade si stačí zobrať obľúbené (a nie príliš obtiahnuté, aby ste sa mohli poriadne napapať) šaty, elegantné sako a tenisky všetko „rozbijú“ a osviežia. Klasické biele tenisky sa skvele hodia napríklad aj k momentálne veľmi trendovému kostýmu.

Biele tenisky – Deichmann.


Na ležérnejší spôsob

Nie je týždňa, kedy by som aspoň dvakrát nevyšla z bytu v mojej klasickej kombinácii riflí, farebného trička a bielych tenisiek. Jednoducho, je to kombinácia, v ktorej sa cítim pohodlne a nosím ju najmä vtedy, keď sa ponáhľam, nemám čas pol hodinu stáť v šatníku, vyberať veci a potrebujem sa cítiť dobre. Používam ich taktiež vždy vtedy, keď je môj outfit poriadne farebný a neuniesol by už dúhové tenisky, ktoré majú na sebe minimálne päť odtieňov.


A čo vy? Elegantnejší alebo športovejší outfit? Ako nosíte biele tenisky vy?

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.