Nové kamarátstva

Keď som asi pred tromi-štyrmi rokmi začínala blogovať, pamätám sa, že to bolo kvôli mojej láske k móde, fotografiám a písaniu. Začiatky ľahké neboli. Mnohí ľudia tomu nerozumeli, kritizovali a za módnou inšpiráciou a nemateriálnymi vecami, o ktorých som písala vo svojich článkoch videli len pretŕčanie sa na internete. Dlhý čas som pestovala takú svoju malú internetový bublinu, o ktorej nevedelo veľa ľudí, no mňa napĺňala a kreatívne som sa vďaka nej vždy pekne vyžívala. Pred založením blogu som tancovala a veľa maľovala, potom som následne všetku svoju kreativitu dávala do neho. Ako išiel čas, blog išiel svojou cestou a rástol. Učila som sa na ňom obrovskému množstvu vecí, študovala som si históriu módy a odievania, psychológiu farieb, učila som sa editovať fotografie v profesionálnych programoch, učila som sa základy online marketingu a mnoho iného. Vďaka mojej malej internetovej blogovej bublinke som sa naučila veľa veciam a som tomu nesmierne vďačná.

Neskôr začali prichádzať prvé spolupráce so značkami. Bola som nesmierne vďačná a poctená, že vo mne videli potenciál a vkladali do mňa a mojej práce svoje produkty a dôveru. Naučila som sa spolupracovať, odviesť čo najlepšiu prácu, správne  a čo najoriginálnejšie odprezentovať produkt, ale aj povedať NIE na veci a spolupráce, s ktorými som nebola stotožnená. Toto bol ďalší stupienok, kedy som si povedala, že založenie blogu bolo jedným z najlepších životných rozhodnutí.

tretí stupienok zažívam posledný rok. A priznám sa, že je pre mňa cennejší než akékoľvek veci zadarmo, peniaze alebo pekné fotografie. A je to fakt, že medzi nami blogerkami vznikajú krásne kamarátstva a jedna druhú nielen sledujeme, ale aj podporujeme a radíme si. Povedali by ste si, že taká štandardná módna blogerka má v hlave len oblečenie a nič iné okrem fotenia a písania a nakupovania nerobí. Och, ako by ste sa mýlili! Sú to baby, ktoré majú okrem svojich blogov aj úžasné kariéry a univerzitné vzdelania. Sú to ženy, ktoré nesedia doma na zadku a nenechajú sa živiť chlapom a nenadávajú pasívne na všetko dookola seba. Sú to inteligentné, cieľavedomé, aktívne, nebojácne a sebavedomé ženy, ktoré mnohých chlapov schovajú do vrecka.

Nie sú to len blogerky, ale študentky, matky, vizážistky, startupistky, novinárky, podnikateľky či dokonca programátorky. A mne je obrovskou cťou, že ich poznám a sú mojimi dobrými kamarátkami.

Čo mám na sebe?

Sako – socialistické, po mamine

Nohavice, topánky – Stradivarius

Kabelka – Shein

Presné linky na Zuzkine kúsky oblečenia (zeleno-červený outfit) nájdete na jej blogu.

Ivankine kúsky (červeno-čierny outfit) nájdete na jej Instagrame.

Za krásne fotky srdečne ďakujem Tomášovi –  Tom Loft.

 

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.