Maska v tvare plátkov jahôd a mnohé iné: testujem!

Už dávno som nič zaujímavé netestovala a keď som videla tieto masky od Kocostar (dajú sa kúpiť aj v 101 drogerie), povedala som si, že prišiel ten čas. Sú totiž zaujímavé nielen svojim použitím (maska na vlasy, na ruky, na nohy), ale aj cenou. Oplatí sa kúpiť si jednorazovú masku za 3,99€ a má to na tele nejaký efekt? Zvedavo som si to otestovala.

Zvlhčujúca maska na nohy

Nebudem vám klamať, bol to fakt zvláštny pocit! V obale nájdete dva sáčky, ktoré si roztvoríte, nasuniete na nohy a zalepíte páskou, aby pevne na nohe držali. Vnútri sa nachádzal krém, ktorý si treba po nohách poriadne rozotrieť. No a potom treba čakať 20 minút. Ja som samozrejme nevedela, čo so sebou a 20 minút len tak sedieť nedokážem.maskách na nohy som chodila po byte a upratovala a poviem vám, bol to veľmi zvláštny pocit, pretože som si myslela, že sa už už na tom kréme idem šmyknúť. Ale bola to sranda! A výsledok bol taký priemerný, nohy to pekne hydratovalo a zostali hladké a jemné. Takže efekt to malo, ale neodpadla som z toho.

Maska na vlasy

Aj táto maska mala v podstate rovnaký princíp – v obale bol sáčok a v ňom tekutina – maska na vlasy. Sáčok bolo treba taktiež roztvoriť, dať na vlasy a zalepiť, pri tejto maske som však mala trošku problém a nevedela som, kde je predok, kde je zadok a ako si to vlastne mám nasadiť. No proste celá ja! Masky bolo v sáčku dostatok, takže po nasadení som si to celé pekne rozotrela po vlasoch. Efekt bol približne rovnaký ako pri prvej maske, a síce bol, ale tie masky pre skutočne viditeľný výsledok treba pravdepodobne používať viackrát a častejšie.

Maska na tvár

Toto je veľmi dobrý marketingový ťah! Maska v balení totiž obsahuje rozkošné plátky jahôd (na eshope alebo v 101 drogerie nájdete aj masku plátkov uhoriek, ananásov či ruží. Táto z jahôd voňala zo všetkých masiek, ktoré som skúšala úplne najkrajšie a mala som chuť do toho normálne zahryznúť! Pri nanášaní mi pomáhal priateľ a dobre sme sa pri tom zasmiali. Efekt som však nevidela takmer žiadny. Pleť mala byť zrelaxovaná a žiarivá a veru akokoľvek sme sa s priateľom dívali, ani náznak zlepšenia tam nebol. Navyše je to podľa mňa neefektívne, keďže si na tvár nanášate len plátky a nie celistvú masku, ktorá by pekne pokryla celú tvár. Je to teda pekné pre efekt, na fotku a je s tým aj veľa srandy, no existujú na trhu oveľa lepšie masky.

Maska na ruky

Táto hydratačná maska na ruky bola asi najlepšia a naozaj som videla efekt. Možno to bolo tým, že ja mám v zime naozaj veľmi vysušené ruky a najmä okolie nechtov, takže je pre mňa spásou čokoľvek hydratačné. Pri tejto maske sa mi páčil aj pekný žltý obal, keďže som zaťažená na tento odtieň.

A na záver? Masky sú fajn, efekt som videla síce len mierny, ale je potrebné ich asi používať viackrátčastejšie. Prevedenia obalov a aj celková aplikácia masiek je zaujímavá a s priatešom sme zažili kopu srandy, no narovinu vám poviem, že za tú istú cenu, možno trošku viac máte oveľa lepšie masky.

BONUS  🙂

1 Comment

  • Reply
    Candy Grant
    3. februára 2018 at 18:21

    😀 Ha, všetky vyzerajú super a zaujímavo ale najviac ma asi zaujala tá jahodová ♥

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.