Snívajte…

Celý svoj život snívame. V detstve snívame o tom, že z nás budú princezné a že jedného dňa k nám príde princ na bielom koni. Sny sú v tomto období ako my sami – nevinné, bez okov životných skúseností, sklamaní alebo ilúzií. V dospelosti snívame tiež, no naše sny sa menia. Niečo sme si už prežili, zažil sme kopu negatívnych aj pozitívnych vecí. S otvorenými očami snívame o novom aute, perfektnom mužovi či úspešnej kariére. Mnohí však svoje snívanie za bdenia pretrhnú v momente, keď sny začínajú byť nereálne.

Snívajte. Aj v dospelosti, s rozumom a skúsenosťami snívajte o nereálnych veciach. O tom, že zarobíte jedného dňa milión eur, o tom, že sa z vás stane svetovo uznávaný umelec alebo o tom, že sa váš blízky človek vylieči z ťažkej neliečiteľnej choroby. Pretože koniec-koncov, všetko máme v hlave a naše myšlienky sú neskutočne silnou zbraňou. Snívajte, slepo a naivne, o nereálnych a veľkolepých veciach, pretože časom, keď si to ani nebudete uvedomovať, sa postupne sny zmenia na realitu. Pretože vaše myšlienky sa spoja s vašim konaním a postupne začnete robiť všetko preto, aby sa vaše nereálne sny stali skutočnosťou.

každého, kto vám bude vyhadzovať na oči, že ste „snílek“ a že vaše sny sú nereálne a že si žijete vo svojej naivnej bubline, kopnite do hlavy opätkom. Napríklad takým, aký mám na sebe na týchto fotkách.

Za bombastické fotky ďakujem Dávidovi Poulovi www.davidpoul.cz

ČO MÁM NA SEBE?

Kabát – Closet (ZOOT)

Mikinové šaty – Miss Selfridge (ZOOT)

Čižmy – TOPANKOVO

Batoh –  Paul´s Boutique (ZOOT)

2 komentáre

  • Reply
    Dominika
    9. novembra 2017 at 13:05

    krásna! Aj lepšie ,,nenápadko” fotky, fotky od fotografa – super, topánočky – mega a článok – kvitujem a idem snívať o všetkom krásnom O:) 😀 🙂

  • Reply
    Viki
    10. novembra 2017 at 11:30

    krásne napísaný článok a fotky plné pozitívnej energie <3

    Viki Ceglédyová

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.