oblečenie, ktoré na nás muži neznášajú

kúsky, ktoré my ženy milujeme, a to neskonale a oblečieme si ich na seba hoci aj každý deň. Kúsky, ktoré sú pokladmi našej skrine, také, ktoré chceme zakaždým vyfotiť na Instagram a pochváliť sa nimi. No a potom prídu naši chlapi, odborníci na módu a módne trendy, a zahlásia niečo zmysle: “Fuj, to je otras” alebo “Kam si myslíš, že v tom ideš?” alebo ten môj mudrc väčšinou povie: “Ja s tebou vonku z bytu nejdem.” Jedným z takýchto kúskov bol aj môj nový prírastok do bohatej palety tričiek s originálnou potlačou, ktorú v šatníku mám. Stálo asi 3 eurá a familiárne ho volám feministické tričko. Frajerovi sa, samozrejme, stavajú vlasy dupkom, keď ho čo i len vidí visieť na vešiaku a viete asi, kde to tričko skončilo. Oblečené na mne, každý druhý alebo tretí deň v týždni, väčšinou s nejakou štýlovou sukňou, ale vyzerá skvele aj s obyčajnými džínsami. Lebo ja mám viete kde, čo si chlapi o ženskom oblečení myslia.

V rámci vytvorenia jedného veľmi zaujímavého článku do jedného ešte zaujímavejšieho časopisu sa odvolávam na vás, dievky moje: čo si myslíte? Aké oblečenie sa chlapom na nás nepáči? Alebo aké oblečenie naposledy tvoj frajer/manžel/ocino/ktorýkoľvek muž na vás ohovoril a ofrflal?

ČO MÁM NA SEBE?

Feministické tričko – Stradivarius (vypredané),

sukňa – ZOOT,

sandále – TOPANKOVO,

kabelka – KENZO x H&M.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.