Topánkové trendy jeseň/zima 2017-18

Vonku už pomaly cítiť jeseň, čo je pre správnu módnu maniačku znakom pre výmenu šatníka. A každá správna módna maniačka tiež vie, že správny štýlový outfit netvorí len oblečenie, ale aj doplnky a obuv. Aké sú topánkové módne trendy jeseň/zima 2017? Čo budeš počas najbližších mesiacov vystavovať na svojom nábytku do predsiene?

Klasické lodičky

V súčasnej dobe je v móde možné úplne všetko, a tak sme na mólach mohli vidieť poriadne bláznivé kreácie, ktoré si mnohí odvážlivci na seba budú brať aj do ulíc. Rovnaké je to aj u topánok – v niektorých kreáciách sa snáď ani nedá chodiť! Nečudujem sa teda, že v kurze budú túto jeseň a zimu aj klasické lodičky. Tento trend vznikol ako protiklad oproti “škaredým” topánkovým výmyslom. Klasické lodičky pristanú predsa každej z nás, bez ohľadu na vek, typ postavy alebo štýl obliekania. Naše nohy sa krásne predĺžia a ak zvolíš správny model v kvalitnom prevedení, budeš ho nosiť roky.

Čižmy volňásky

Pamätáš a na trend čižiem na kolená, ktorý kraľoval počas minulých rokov? Ja osobne som ho milovala a doma mám hneď niekoľko modelov v rôznych farbách. Na túto jeseň sa čižmy troche rozšíria a spadnú na úroveň kolien. Najskôr som si nebola istá, či tento typ topánok (po anglicky slouch boots) sa mi páči a či nedeformuje nohy, no keď som videla, ako sa s týmto trendom pohrali celebrity ako Rihanna alebo Kim Kardashian, okamžite som sa zamilovala.

Hlavne ligotavo

Straky a iné milovníčky zlata, striebra a iných všakovakých trblietok, pozor! Trend metalických doplnkov prechádza aj do jesene a zimy, a tak si môžeš dopriať napríklad perfektné strieborné čižmy. Hraj sa s nimi ako s neutrálnym kúskom a uvidíš, ako dodajú štýl každému tvojmu outfitu, od denimovej sukne a jednoduchého trička až po dlhá elegantný kabát a čierne koktejlky.

 Ponožkové topánky

Spojenie ponožiek a čižiem je v nadchádzajúcu sezónu takým silným trendom, až sa ti z toho zatočí hlava. Ponožkové topánky bolo vidieť takmer u každého známejšieho dizajnéra a mne tento bláznivý trend celkom padol do oka. Ponožky sú predsa pekne obtiahnuté a v spojení s vysokým opätkom krásne formujú a predlžujú nohy. Ja mám v pláne zaobstarať si ich v červenom prevedení a nosiť ich až dovtedy, kým mi ich starká nespáli! 😀

Červená od hlavy po päty

Ak máš rada červenú a nosíš ju často, túto sezónu máš vyhraté a pravdepodobne vykúpiš polku obchodov. Najsilnejším trendom jesene totiž bude “red to toe” alebo po slovensky – čím viac červenej, tým lepšie. Červenať sa budú všetky, od vysokých elegantných po pohodlné dámske topánky.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.