Blondsky a 300 koní

Keď sa povie módne blogerky, väčšina ľudí si predstaví nežné blondínky s obrovskými šatníkmi a ešte väčšou chuťou nakupovať oblečenie. My s Mirkou však nie sme také regulárne módne blogerky. Teda, sme aj blond a máme aj veľké šatníky, aj chuť nakupovať by bola (pravidelne nás postihuje v priemere každý druhý deň), no máme aj jednu veľkú spoločnú vášeň, na ktorú sme prišli počas perfektného výletu do Chateau Rúbaň. Tou spomínanou vášňou sú dobré a rýchle autá.

Jazdiť na BMW Gran Coupé 440i a jeho vyše 300 koní bol doslova zážitok. Šlape si to, má to veľký kufor, čo je pre nás, módne blogerky s veľkými ružovými kuframi, veľmi veľmi dôležité. Má to benzínový motor, v čom má auto u mňa hneď veľké plus. Ako vizuálneho automobilového nadšenca ma potešil hnedý interiér, ktorý je trošku netradičnejší oproti tradičnému čiernemu, ktoré je vo väčšine áut a ako tanečného nadšenca ma potešil pomerne dosť bohatý interiér, v ktorom sa dalo spievať a krepčiť jedna radosť. A ako hudobného (alebo zvukového) nadšenca ma potešili repráčiky značky Harman/Kardon, ktoré patria medzi tie najkvalitnejšie a moje najobľúbenejšie.

Najvtipnejšie na celom našom blogerskom tripe s BMW boli aj tak tie stereotypné reakcie okolia. Síce nie som žiaden veštec a ani neviem čítať myšlienky, v tomto prípade však pohľady ľudí typu „skadiaľ tie dve blondsky na to auto nabrali“, „načo im je také veľké auto, keď nevedia šoférovať“ alebo „ktorý šťastlivec ich sponzoruje a aké služby mu ony za to ponúkajú“ dosť zreteľné. Holt, ľudia sú občas veľmi stereotypní a nedoprajú. Tým spomínaným sponzorom bolo BMW Slovensko a zapožičané autíčko sme si veľmi užili. A aj lámanie tých spomínaných stereotypov, že blondínky (alebo vo všeobecnosti ženy) nevedia šoférovať a o autách absolútne nič netušia.

Sukňa – PARTA.

    

1 Comment

  • Reply
    Dominika
    16. augusta 2017 at 16:20

    Ďalší príjemný pozitívny článok – lepšie sa to číta, ako nejaké znudené úvahy 🙂 Fotečky vám spolu krásne vyšli a tie úsmevy čo na nich máte sú maximálna topka 🙂 Pamätám si aj ja tie pohľady keď som išla s vami ako s otvorenými ústami po nás pozerali, to si teda budem pamätať dlho 😀 😀 😀

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.