Ako prepašovať do svojho bytu farbičky?

Keď som si niekedy na začiatku tohto roka išla zariaďovať byt, mala som veľmi jasnú predstavu. Celý byt bude biely, všetko – od svietidiel po koberce. Celý bude tým pádom opticky väčší, vzdušný a hlavne – bude vypadať ako tie úžasné byty, čo vidíte stale na Pintereste. Potom mi však napadla modelová situácia, ako vojdem do takého sterilného bytu a uvedomila som si, že by bol nudný a niečo by mi v ňom chýbalo k tomu, aby som sa cítila príjemne. Farby. Práve tie totiž dokážu spraviť s našimi pocitmi a náladou divy, keď ich použijeme nielen na oblečení, ale aj v interiérovom dizajne a doplnkoch.

 

Je mi jasné, že sýte farby v byte nie sú pre každého. Niekto má rád práve čistý a minimalistický dizajn, niekto zasa niečo iné. Ako som však ja osobne do bytu začala kupovať žlté vankúše, farebné obrazy, ružové deky, modré sviečky a každý kvetináč inej farby, zistila som, že v byte vzniká nádherná kombinácia všelijakých farbičiek, ktoré sa navzájom dopĺňajú a vytvárajú veselý priestor, ktorý okamžite každému vyčarí úsmev na tvári. V spolupráci s internetovým obchodom favi.sk som vybrala pre vás pár tipov, ako nenápadne, prostredníctvom doplnkov, prepašovať do svojho bytu farbičky. A potom, keď budete mať napríklad zlý deň v práci a vojdete do vášho bytu, farby sa zahrajú na takých menších doktorov psychológov a zlepšia vám náladu.

A Ak sa farbičiek bojíte alebo máte tendenciu, že vás po čase omrzia, skvelou voľbou je nákup len pár lacnejších doplnkov. Misky, kvetináče, svietniky alebo obrazy predsa nie sú vôbec drahé, no v byte dokážu zázraky. O pár rokov ich zasa môžete zameniť za iné kúsky bez toho, aby vás to mrzelo – nie je to predsa stolík za tisíc eur, ale len maličkosti za pár eur.

Produkty zhora zľava: modrý svietnik, žltá lampa, žltý dezertný tanier, hrnček s kvietkami, ružová sedačkabledomodrý obal na kvetináč, plagát s papagájom, ružový vankúš, kvetináč so slnečnicami.

Článok je sponzorovaný favi.sk

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.