Vlastné oblečenie

Pod slovným spojením vlastné oblečenie si každý predstaví kúsky, ktoré si kúpi v obchode, má ich vo svojom šatníku a nosí ho. Pod týmto pojmom si však môžeme predstaviť aj oblečenie, ktoré nesie našu osobnosť, naše meno a náš unikátny dizajn. Je jedinečné a nemá ho nikto iný, než my.

Ja osobne nemám žiaden problém s nakupovaním vo veľkých módnych reťazcoch a stretávaním ľudí v rovnakom oblečení na ulici. Každý sme predsa iný a každý vieme daný kúsok nosiť inak. Vlastnoručne vyrobené, alebo v mojom prípade upravené oblečenie je však niečo, čo pravdepodobne budem v najbližšej dobe pestovať viac ako nákupy v Zare či H&Mku. Je to aj pravdepodobne kvôli logománii, ktorú som si obľúbila a keď vidím napríklad denimovú bundu s vyšitým menom človeka – nositeľa, srdce mi okamžite zapiští. V najnovšom videu som sa preto pohrala a vytvorila som si takéto unikátne kúsky. Trošku bláznivé, trošku infantilné, no veselé a originálne. Presne ako ja.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.