5 vecí, ktoré by si mala v lete vyskúšať

Aj keď to vonku tak nevyzerá a myslím, že nám túto noc totálne vymrzli všetky ovocné stromy (čo ja budem v lete jesť???), leto sa pomaly, ale isto blíži. Teda, raz určite príde… A počas tohto krásneho ročného obdobia sa so zvyšujúcimi teplotami a slnečnými lúčmi všetci akosi uvoľníme a život si užívame viac. Spísala som teda 7 vecí, ktoré by si toto leto určite mala vyskúšať!

Obleč si dúhu

Dúha znamená, že po škaredej búrke začína vychádzať slnko a počasie sa zlepšuje. Prečo by sme teda dúhu nemohli nosiť aj na oblečení? A kedy je lepší čas, ak nie v lete? Tohtoročné trend dúhu a sýte farby doslova milujú, takže prvou a najdôležitejšou vecou na letnom to-do liste je nabehnúť do obchodov a kúpiť si na seba niečo bláznivo farebné, čo ti okamžite navodí letnú náladičku.

Polnočný kúpeľ

Nemusí byť polnočný, stačiť bude aj nočný. Kúpanie v tme v jazere, mori či doma v maličkom bazéne má nádych zakázaného dobrodružstva. Vyskúšaj ho najlepšie sama a len tak hľaď na hviezdy. Voda pôsobí očisťujúco aj na dušu a zmyje z teba všetky tvoje problémy.

Vyrob si zmrzlinu doma

Leto si síce každý užíva po svojom, no určite všetci milujú zmrzlinu. A čo takto si ju vyrobiť doma? Formičky nájdeš snáď v každom obchode a fantázii sa medze nekladú. Ja milujem rozmixované jahody s troškou jogurtu a medu. Vznikne zdravá zmrzlina bez konzervačných látok, ktorú totoleto jednoducho musíš vyskúšať.

Na bicykli naprieč mestom

Leto je o bláznivých dobrodružstvách. Také zažiješ, ak napríklad vymeníš auto či hromadnú dopravu za roztomilý bicykel a vydáš sa do práce alebo školy na ňom. Ak každé ráno trošku pozmeníš trasu a nájdeš stále nové a nové miesta, bude každý deň úžasný. Nezabudni toto dorodružstvo vždy absolvovať v kvietkovaných šatách, veľkých slnečných okuliaroch a slamenom klobúku!

Ovocie v zeleninovom šaláte

Život nie je životom, ak nevyjdeš zo svojej komfortnej zóny a nevyskúšaš aspoň raz za čas niečo nové – a to aj v jedle. Na zeleninovom šaláte nie je síce nič zlé a počas horúcich dní je to to jediné, čo jeme, skús pridať niečo iné. Čo tak ovocie? Ja osobne milujem mango alebo ananás, ktoré šalátu dodajú úplne nový rozmer. Buď kreatívna! Keď vyskúšaš pridať napríklad jahody s balzamikovým octom, nebudeš jesť nič iné.

ČO MÁM NA SEBE?

Šaty s výšivkou – SHEIN

Čižmy nad koleno – TOPANKOVO

Kabelka – SHEIN (vypredaná)

1 Comment

  • Reply
    Ivana
    18. apríla 2017 at 11:01

    Aká si chutná! <3

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.