OBLIEKA MA FRAJER: aké oblečenie na nás muži neznášajú?

Napadlo mi, že by som môj blog trochu oživila niečim iným, zaujímavým a vtipným. Poprosila som teda môjho priateľa, aby sa trošku prehrabal v mojom šatníku a nastajloval mi 3 outfity – dva zložené z oblečenia, ktoré sa mu na mne páči najviac a tretí z oblečenia, ktoré vyslovene neznáša a nepáči sa mu. A keďže mám toho najlepšieho frajera pod slnkom a hneď s nápadom súhlasil, prenechávam mu slovo, nech vám povie pár slov (skutočne pár slov a musela som to po ňom opravovať do súvislých viet alebo súvetí) o ženskej móde a o tom, ako to celé vidia chlapi. (samozrejme hneď do prvého outfitu nechcel zakomponovať žiadne oblečenie, lebo však vraj tak sa mu páčim najviac)

Prvý outfit je zložený z vecí, ktoré sa mi na tebe páčia úplne najviac. Mám rád, keď ženy nosia opätky a tieto tmavé čižmy nad kolená sa ti veľmi hodia. Také ženské, sexi, ale nie nič čo by bolo vulgárne alebo nejako inak „príliš.“ Na ženách sa mi páči, keď nejdú s kožou na trh (hlboké výstrihy, holé chrbty či minisukne), ale keď radšej nám mužom nechávajú priestor na fantáziu. Keď to nie je lacné a prvoplánové, ale sofistikované so štipkou osobnosti. Na tebe sa mi najviac páči to, keď si na seba oblečieš niečo elegantné (v tomto prípade čižmy) s nejakým iným kúskom v pánskom štýle (v tomto prípade košeľa, ale to asi nie je pánsky štýl, či?). Košeľa je síce trochu krátka, ale zasa čižmy sú vysoké, takže sa to nejakým spôsobom asi vyrovnáva.

Druhý outfit je taký „lenkovský“ – zložený z oblečenia, ktoré odráža tvoju osobnosť. Veľmi sa mi páči, keď si žena oblieka presne to, čo sa jej páči, v čom sa cíti dobre a čo dopĺňa jej osobnosť. Ono je to potom následne na nej vidno. Keď som v nejakom obchode (C&A) uvidel tričko s Jackom Russelom, jednoducho som ti ho musel kúpiť. Pretože to tričko priam volá „Lenka“ a som veľmi rád, že sa ti páči a rada ho nosíš. Máš krásne nohy a podľa mňa by si mala nosiť minisukne častejšie. Síce mám v móde rád pohodlie, no nepáčia sa mi ženy, ktoré kladú pohodlie na úplne najvyššie miesto a celé dni len nosia mikiny, tepláky, botasky a tvária sa ako Rytmusova mamka. My chlapi sa radi dívame na pekné veci a oceníme, keď sa žena chce páčiť a podľa toho sa aj oblečie.

Taktiež sa mi páči (a hádam aj ostatným pánom), keď je žena vždy upravená. Nemyslím tým tona make upu a účes ako Sisa Sklovská na oslave 40ky. Ono však niektoré baby sa podľa mňa ráno ani neučešú. Sú natoľko lenivé, že namiesto robenia účesu si dávajú nadpájať  umelé vlasy, namiesto jemného make upu si dávajú permanentne tetovať obočie, robiť umelé mihálnice a striekať na seba samoopaľovací prípravok. Ani nechty si nelakujú, radšej si dajú urobiť polmetrové umelé gélové ohavy, s ktorými to na záchode potom majú ťažké. Som rád, že ty toto nerobíš.

treťom outfite si ma poprosila o zakomponovanie oblečenia, ktoré sa mi absolútne nepáči a my chlapi ho na vás ženách vôbec nemáme radi. Je vtipné, že toto bola podľa mňa najľahšia časť. Jednoznačne v tomto outfite musia byť tieto otrasné topánky na platforme. Ja platformové topánky z duše nenávidím, podľa mňa vám to deformuje nohy. A aby toho nebolo málo, oni majú na sebe ešte hviezdičky! Roztrhané mrkvové naťahané rifle s nášivkami, to je ďalší príbeh (alebo horor). K tomu ten otrasný kabát zo sekáča, ktorý je proste otrasný a otrasný (jedno prídavné meno otrasný proste nestačí) a vualá, máme tu outfit roka. Všeobecne si myslím, že my chlapi nemáme na ženách radi až príliš voľné oblečenie. Také, ktoré až deformuje vašu postavu a stráca sa v ňom akákoľvek ženskosť.

A ešte pár slov odo mňa (od Lenky). Nájsť v tomto uponáhľanom materiálnom zlom svete plnom falošných ľudí nejakú spriaznenú dušu je naozaj ťažké. Mám to šťastie, že som našla nielen spriaznenú dušu, ale aj frajera, parťáka na každú srandu a najlepšieho priateľa v jednom. Nikdy sa nehanbil za to, čo mám na sebe oblečené, čo sa mi páči alebo čo hovorím. Aj keď sa mu nie vždy páči to, čo nosím a keďže je úprimný za každých okolností (čo si na ňom neskutočne vážim), povie mi to, no berie to ako spôsob môjho vyjadrenia, môjho pohľadu na svet a mojej neverbálnej komunikácie a úplne to rešpektuje. Nepije, nefajčí, netúla sa po nociach, neobzerá sa za každou sukňou, vie dokopy 5 svetových jazykov a vyrastal v štyroch krajinách. Má dokopy asi troch kamarátov a ostatní ľudia sú mu ukradnutí. Je to jeden z najinteligentnejších, najslušnejších a najčestnejších ľudí akých poznám. Navzájom sa podporujeme vo všetkých svojich snoch, cieľoch, plánoch a záľubách. Nemá problém ísť so mnou fotiť aj po celom dni strávenom v práci a v škole, natáčať video so mnou pôjde aj keby traktory padali a dokonca na nákupy so mnou ide rád. Je šťastný, keď vidí šťastnú mňa. Nie sme na sebe závislí a netrávime slepo, zanietene a zaľúbene každú voľnú chvíľu spolu, ale keď sa po všetkých tých povinnostiach, škole, práci a naháňačkách stretneme, je to pre nás ako nájdenie stredu vesmíru, životného šťastia, pokoja a pohody. Ak si aj ty takú osobu našla, potom ti gratulujem.

1 Comment

  • Reply
    láska. – The Stylemon
    4. júna 2017 at 9:09

    […] za srdce. O našom vzťahu a súkromí sa však vypisovať nechcem, pár slov ale nájdete na konci tohto staršieho článku. Pripravte si papierové vreckovky, prichádza poriadna nálož romantiky a lásky. Ako z […]

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.