PRE-FALL

Ani leto, ani jeseň. Ráno ide človek zamrznúť a na obed sa roztopiť. V šortkách je zima, v svetri zasa príliš teplo. Módni znalci by so mnou zaiste nesúhlasili, no ja takto definujem pre-fall obdobie v móde. A neznášam ho.

A ako ho prežiť? Ako nezamrznúť a o hodinu, keď vyjde slnko sa neroztopiť? Ja to riešim všelijako, najčastejšie však napríklad tenkým svetríkom, ktorý ma ráno zachráni, no naobed si ho poskladám a hravo sa zmestí do kabelky. Super riešením sú aj šaty s dlhým rukávom, ktoré sú síce ľahké, no dlhé rukávy zahrejú, keď sa teplota o pár stupňov zníži. Celkovo je to ale otrasné obdobie, kedy sa počasie absolútne nevie rozhodnúť – presne ako taká mladá tínedžerka, ktorá nevie, čo chce. Podobne sa správajú aj návrhári, ktorí sa pretekajú vo vytváraní pre-fall kolekcií, ktoré síce farbami a materiálmi pripomínajú jeseň, no strihom a typom oblečenia zasa leto. Ach…

3

SHOP SIMILAR OUTFIT

DRESS – ROMWE

SANDALS: TOPANKOVO

HAT: SHEIN

 

2 img_35611 4

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.