SIMPLE WITH A TWIST

 

Minule sa ma niekto opýtal, aký je môj štýl obliekania. Dlho som rozmýšľala, až som niekde na internete narazila na slovné spojenie, ktoré ma totálne vystihuje – simple with a twist.

Nenosím ani nič vyzývavé či poburujúce, no na druhej strane nemám rada príliš jednoduché veci. Jedno je však veľká pravda – v jednoduchosti je krása. Môj štýl je teda veľmi nositeľný a bežný, taký, ktorý môžete vidieť na uliciach často. Rada však veci ozvláštňujem niečim originálnym – minule som si obyčajné rifle ozdobila nášivkami či bundu našitými očami. Outfit, ktorý mám na sebe na fotkách je tiež pomerne jednoduchý, no ten spomínaný “twist” tam musí byť. Tu je to v podobe trakov od JUSTPLAY s dierami a našitým srdiečkom a tričkom s pásikmi, ktoré ladí s espadrillkami. Nič zložité, nič totálne uletené a výrazné, no má to v sebe niečo originálne.

     Špeciálna vďaka na pózovanie na fotkách patrí mojej Mini a veľká vďaka aj môjmu Jarkovi, ktorý držal v jednej ruke foťík a v druhej tenisovú loptičku, aby sa Mini pozerala na fotkách do objektívu 🙂

IMG_84033 IMG_8478

SHOP SIMILAR ITEMS:

1_0171_img_6500 73080147_70_B DN1563-modra-0-1_4

1 Comment

  • Reply
    Karolina
    18. júna 2016 at 11:55

    Ty brýle jsou skvělé! Přesně to je ten zmiňovaný detail, který zaujme a ozvláštní.
    K.
    http://inkpotstories.com/

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.