WHAT´S IN MY SHOWER?

Videí a článkov o tom, čo kto nosí v kabelke alebo kozmetickej taške je neúrekom. Ja som sa to rozhodla zobrať trochu originálne a menej okukane – ukážem vám, čo sa nachádza v mojej sprche. Čím si umývam vlasy? Aké prípravky na zvýšenie kvality vlasov používam? Ako bojuje proti celulitíde? A čo moja pleť? Ak chcete vedieť viac, rozhodne čítajte ďalej 🙂

IMG_4641

VLASY. 

Tie boli donedávna mojou nočnou morou. Sú jemné, dosť rýchlo sa mastnia a štiepia. Používala som mnoho rôznych prípravkov, no zaberať začínala až rada Swarzkopf Professional. Ja mám konkrétne šampón, kondicionér a masku z rady BONACURE. Všetko nádherne vonia a po zhruba mesačnom používaní vidím ozajstné výsledky! Vlasy nie sú rozlietané, ale krásne lesklé, hydratované a uhladené. Jedinú výhradu mám voči kondicionéru, ktorý je na mňa trošku riedky a v porovnaní napríklad s Fructis kondicionérom z rady Goodbye Damage nemám hneď po umytí také hladké vlasy jemné a dotyk. Inak je to však paráda a som neskutočne šťastná, že mi konečne niečo na vlasy ponáha, keďže som nechcela hneď hltať tabletky.

IMG_4642

TELO. 

V podstate stále si kupujem sprchové gély od značky Balea z DM drogérie. Sú lacné, plnia účel a hlavne nádherne voňajú! Dvakrát za týždeň používam tiež peeling, tentoraz od Avonu. Keďže ma trápi celulitída, problematické partie si vždy v sprche masírujem plastovou masážnou vecičkou, ktoré pokožku prekrví. Zatiaľ ju však používam krátko a výsledky teda nevidím.

IMG_4647

TVÁR. 

V sprche sa v teplej pare vždy otvoria na pokožke póry, preto by bola škoda nevyužiť to na hĺbkové čistenie. Milujem hocičo od Planet Spa z Avonu, mojej zmiešanej pleti to nesmierne vyhovuje. Vždy si v sprche robím aj pleťový peeling. Už dlhšiu dobu mám jeden od značky Fyto, po ktorom mám pleť ako keby som vyšla zo salónu krásy.

1 Comment

  • Reply
    Viki C.
    1. apríla 2016 at 19:11

    Originálny nápad na článok. 🙂
    Victoria’s secrets

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.