Ako sa líčim ja – jesenné líčenie pod okuliare s kozmetikou Sleek

Ako sa líčim počas jesene ja? Rozhodne nie som žiaden odborník ani make up artista, no už som za moje líčenie dostala pár pochvál. Špeciálne za to jesenné, v ktorom používam zmyselné hnedé očné tiene vo farbe opadaného lístia a tmavé červené rúže farby dozretých jabĺčok. Kľúčom k môjmu úspechu je najmä kvalitná dekoratívna kozmetika, ktorá je skvele pigmentovaná a vydrží dokonale na pleti počas celého dňa. V nasledujúcom článku si prídu na svoje najmä tie z nás, ktoré nosia dioptrické okuliare, keďže vám ukážem, ako sa líčim ja – dekoratívna kozmetika Sleek od stayunique.sk v hlavnej úlohe! 🙂

Prečo práve Sleek? Je to jednoducho istota za pár korún… S touto značkou sa vám nestane, že by boli tiene zle pigmentované, rúž sa rozpíjal či make up zaliezal do vrások. Sleek je pre mňa symbolom kvality, a pritom človek neutratí celý finančný rozpočet. Kozmetiku Sleek na Slovensku môžete kúpiť v obchode stayunique.sk. 

1) Dokonalá pleť

Ak nosíte dioptrické okuliare alebo máte na tvári počas celého dňa slnečné okuliare, iste ste si všimli, že sa svojej tváre dotknete nespočetne veľa krát, aby ste si napríklad okuliare napravili. Základom môjho make upu, keďže nosím dioptrické okuliare, je dokonalá pleť. Make up musí nielen urobiť dokonalú photoshopovú pleť, ale najmä musí byť perfektný počas celého dňa a niečo aj vydržať. Preto používam Control Shine & Prime Make Up od SleekKorektor používam najmä na zakrytie kruhov pod očami, keďže dioptrické okuliare ich zvýrazňujú.

1

Všetko je následne, samozrejme, potrebné poriadne zapudrovať. Pre zdravý a svieži vzhľad tvár jemne kontúrujem, tentoraz som použila set na kontúrovanie od Sleek. Keď sa chystám napríklad na párty neskoro večer, kontúrujem silnejšie.

2

2) Oči v hlavnej úlohe!

Keďže okuliare prirodzene strhávajú pozornosť na oči, tie musia byť dokonale upravené. Obočie je koruna krásy, takže si ho najskôr vyčešem priesvitným gélom a následne nafarbím matným hnedým tieňom na obočie. Nikdy to nerobím opačne, mám pocit, že takto (gel a potom farba) mi to vyhovuje viac. Ak nosíte okuliare, pri líčení očí sa držte nasledujúcich pravidiel.

Líčenie pod okuliare:
Okuliare do diaľky (ak ste krátkozraká, sklá opticky zmenšujú oči):
– používajte bielu linku do vnútra oka na prežiarenie a optické zväčšenie
– používajte lesklé farby na optické zväčšenie oka
– vyhnite sa matným tieňom, používajte skôr lesklé a perleťové tiene
– oku opticky dodajte tvar použitím tmavej farby do vonkajšieho kútika oka a svetlej farby do vnútorného kútika
Okuliare do blízka (ak ste ďalekozraká, sklá opticky zväčšujú oči):
– opačné pravidlá: používajte svetlé matné tiene
– nepoužívajte čierne dramatické linky

– pri nanášaní špirály dbajte na precíznosť. Ak by boli riasy nepekne zlepené, zväčšovacie sklo zlepený efekt len zvýrazní

3

 

Na líčenie očí tieňmi som použila paletku očných tieňov i-Divine od Sleeku. Preferujem výraznejšie líčenie aj na deň, nakoľko mám pocit, že si oči za okuliarmi musím zvýrazniť viac ako tie z nás, ktoré okuliare nenosia. Čiernu linku som v tomto prípade vynechala, keďže tiene sú sami o sebe dosť výrazné.

4 5

 

3) Dodajte pleti zdravý svieži nádych

Zdravý svieži look pleti dosiahnem vždy použitím farby na líca. Nevynechám nikdy ani rozjasňovač od Sleeku. Aj keď sú oči namaľované výrazne, dávam si aj výrazný rúž – ako nositeľka okuliarov, ktoré oči robia nevýraznými, si to môžem dovoliť.  Navyše, je jeseň, a tá si pýta krásne sýte odtiene 🙂 Milujem, naozaj MILUJEM od prvej chvíle True Color Lipstick od Sleek v nádhernom výraznom jesennom odtieni SMOTHER sheen.

6

IMG_2141IMG_2125

2 komentáre

  • Reply
    Anita
    5. novembra 2015 at 14:25

    Pekné líčenie, tá farba rúžu ti naozaj veľmi pristane 🙂

    NITA

  • Reply
    Radulinka
    5. novembra 2015 at 14:33

    Krásné líčení!
    Meet My Lovely World ní!

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.