TREASURE

Máte aj vy vo svojom šatníku kúsky, na ktoré ste pyšní? Veci, ktoré nemá nikto iný alebo len pár vyvolencov? Také, ktoré opatrujete a vyberáte len počas výnimočných príležitostí? Nemusia to byť len drahé limitované návrhárske kúsky, ale aj maličkosti, ku ktorým máme obzvlášť silný citový vzťah.

Ja takúto vecičku mám. Je ňou kabelka z limitovanej edície spolupráce umelca Jeffa Koonsa a odevného reťazca H&M. Pokiaľ viem, predávala sa len na Fifth Avenue v New Yorku v malom počte. Ja osobne som obrovský milovník moderného umenia. Dokážem sa hodinu pozerať na výtvory Dalího, Warhola, Lichtensteina, Modriana či na čistý minimalizmus Malevicha. Keď sa ale takýto velikáni spoja s módnou značkou, je to jednoducho rarita, ktorú každý milovník umenia a módy jednoducho musí mať.

To, že sa rôzni umelci spájajú s módnymi značkami a vytvárajú kolekcie je pre mňa úplnou samozrejmosťou. Každý voľnomyšlienkár považuje módu za istý typ umenia. Veď sa len stačí pozrieť na kolekcie talianskych alebo francúzskych módnych domov počas fashion weekov. Tie farby, potlače, strihy a látky… Móda je v mojich očiach istým typom trojrozmerného umenia. Ako ste na tom vy? Máte aj vy doma takéto kúsky?

 

2

IMG_01003 IMG_01431

SHOP MY OUTFIT (click on the image):

stiahnuť L_g0037251263 azz01355_black_default_xl_1 00054176-02

3 komentáre

  • Reply
    Anita
    29. júna 2015 at 11:32

    Pre mňa je takým kúskom prívesok z dovolenky v Turecku. Je to perleť v striebre. Nemá žiadny konkrétny tvar, proste je to kus perlete zasadená do striebornej “klietky”. Je to iné a krásne. Vždy keď ho mám na sebe, cítim sa inak, lebo to nie je taký klasický šperk, ktorý sa dá kúpiť v zlatníctvach.

    Blonďavá Potvora-GIVEAWAY

  • Reply
    Eliza
    29. júna 2015 at 19:14

    super outfit a ta kabelka cooozeee???:)<3
    Style by Eliza

  • Reply
    Dušan
    17. júla 2015 at 17:32

    Tiež milujem moderné umenie, takže za mňa plus! 🙂 A tá kabelka je skvelá, videl som ju na pár zahraničných blogoch a nečakal som, že ju bude mať aj niekto na Slovensku 😀

    U mna je takým tým kúskom, na ktorý som svojim spôsobom hrdý mikina Boy London. Počas mojej prvej návštevy Londýna, som vedel, že pokiaľ si ju nekúpim tak neodídem 😀 O to viac si ju cením z toho dôvodu, že to nie je fejk, kotrých je už aj u nás na túto značku požehnane…

    http://www.untilyouhateme.blogspot.com

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.