SHIRT AS A SKIRT

Určite ste si všimli, že v poslednej dobe sa doslova roztrhlo vrece s blogermi. Mohli by sme povedať, že je to súčasný trend, no prečo naň každý len nadáva? Tí noví “nevedia čo robia a robia to zle” a tí starí “sú demotivovaní kopou neskúsených a nekvalitných”. To počúvam na každom kroku, ale prečo taká kritika? V súčasnosti žijeme v slobodnom svete, kde si každý môže robiť všetko, čo sa mu zachce. Keď sa chce vyjadriť pomocou písania na blogu, prosím. Ak sa mu v tom bude dariť, bude čítaný a dokonca ho budú kontaktovať iní ľudia a značky na spoluprácu, o to lepšie.

Žijeme v spoločnosti, v ktorej deti doslova už v plienkach vyrastajú s mobilom v ruke a skôr ako sa naučia chodiť, hrajú sa na počítači. Je teda pochopiteľné, že keď z nich vyrastú starší ľudia, majú k internetu a sociálnym sieťam veľmi blízko. Ja osobne trend blogovania úplne chápem a absolútne ho neodsudzujem. Veď prečo nevyužiť sedenie za počítačom plnodohnodnejšie?

Rozmýšľam, čo mne ten rok a niečo blogovania dal a neviem, kde začať. V prvom rade robím to, čo milujem. Milujem písanie, milujem módu. Sledujem ju odmalička a písanie sa už počas mojich štúdií stalo mojou obrovskou záľubou. Naučila som sa zaujať ľudí, prilákať ich a ponúknuť im niečo originálne (aspoň dúfam). Naučila som sa vytvoriť niečo zmysluplné, čo je zakaždým iné. Naučila som sa znášať kritiku a nemať hlavu v oblakoch z prílišnej chvály. Naučila som sa komunikovať s módnymi značkami a vytvoriť si dlhodobé spolupráce. Za vyše roka som si vytvorila portfólio, ktoré hravo stačí napríklad na pozíciu copywritera. No a teraz mi niekto hovorte, že blogovanie je hlúposť a je zlé, ba aj trápne, že to robí kopa mladých ľudí.

No a prejdime k outfitu. V poslednej dobe som doslova závislá na mužskom oblečení. Teda, tom frajerovom 😀 Možno je to tým, že je pol sveta ďaleko, dva mesiace sme sa nevideli a teda prahnem aspoň po kontakte s jeho oblečením (nie som ja fetišista? 😀 ) Na fotkách mám na sebe jeho skveloskvelú Givenchy košeľu, ktorú nosím tak často, že sa Jajo asi už aj vzdal nádeje, že ju niekedy bude nosiť aj on 😀 Páči sa mi, nosiť ju ako sukňu. Je to trochu netradičné a priznám sa, že prvý raz som aj mala zvláštny pocit a, samozrejme, treba ju dobre uviazať a skryť pod tričko, aby nebolo vidno rukávy, no je to niečo originálne a iné. Niečo, čo ma bude baviť asi celé leto 🙂

afb gc id e   h

SHOP MY OUTFIT (just click on the image):

_vyr_128modre-zrkadlove-pilotky 39-14277688603399 504561 3834156 csdsdsdsd fw xaasasa

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.