HOW TO WEAR TRENDS: CROPPED SWEATER

 

 

 

 

 

Rozhodla som sa Vám priniesť pár článkov o tom, ako nosiť niektoré módne trendy. Veľakrát, aj keď možno nie každý sleduje módne trendy, občas sa určite nájde nejaký, ktorý naozaj zaujme. Nie každý tiež vie, ako trendy správne nosiť, keďže väčšinou ide o veľmi extravagantné, oldschoolové alebo inak výrazné prvky. Pár obrázkov a rád, kde nakúpiť, určite nie je na škodu 🙂

Tentoraz to bude cropped sweter, čiže veľmi kratučký sveter. Ja osobne ich mám v šatníku viacero, no najskôr som veľmi nevedela, ako ich nosiť. Chodiť totiž počas jesene v krásnom modernom svetríku, no s holým bruchom, to rozhodne nie je pre mňa a vlastne ani pre nikoho! Momentálne som si takýto typ svetra obľúbila. Nosím pod ne najmä košele, ktoré, samozrejme, vytŕčajú, keďže sú dlhšie ako sveter. Zaobstarala som si tiež rifle s vysokým pásom, ktoré zakryjú partie, ktoré nezakryje sveter. Takisto s nimi nosím sukne s vysokým pásom alebo jednoducho celé šaty. Je to trend, ktorý viacerí ľudia nevedia nosiť, pretože si myslím, že je šialenosť nosiť takéto niečo s bedrovými nohavicami v období, keď už “by sme vonku ani psa nevyhnali.” 😀

291482204

Tento vínovo červený sa mi obzvlášť páči a rozmýšľam, že si ho zaobstarám. Vínovo červená farba je jednoducho top farba tejto jesene. 

Nájdete ho vo Forever 21 alebo na ich internetovej stránke.

00127104-16

Milujem biele hačkované veci! Je to také dievčenské 🙂             K tomuto hnedému sa bude skvele hodiť

Tento svetrík nájdete v skvelom internetovom obchode ZOOT.       masívna zlatá bižutéria 🙂 Nájdete na                                                                                                                                              Topshope.

 

 

58364 23X21GCAM_2_large

1 Comment

  • Reply
    Priscila
    11. novembra 2014 at 19:01

    Nice post!!
    My Showroom

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.