ARMY COAT IN MEXICO CITY

 

 

Ani si neviete predstaviť, aká šťastná som, že som konečne doma, sedím v teplej posteli a pijem rannú kávu. Posledné dva týždne boli naozaj hektické, počnúc odchodom z Mexika až po začiatok akademického roka. Stala sa mi aj veľmi nepríjemná vec, a to strata kufra. Ostali v ňom nielen všetky tie krásne suveníry, ale aj moje oblečenie a topánky. Keď som si predstavila, že by sa kufor nikdy nenašiel a tie veci som už nikdy neuvidela, naozaj som zostala znepokojená a smutná. Ale prečo? Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako veľmi lipneme na niektorých hmotných veciach?

Už na letisku cestou do Mexika som si napríklad všimla, že najväčšie množstvo ľudí sedelo, samozrejme, okolo wifi hotspotu. Všetci sa hrali na mobiloch, písali statusy, fotili fotky na miesto toho, aby sa medzi sebou rozprávali a užívali si tú chvíľu. Viete si predstaviť, že by sme zrazu nemali internet? Ja už veru nie.

Takisto si neviem predstaviť život bez môjho autíčka, ktoré sa včera skoro pokazilo. Neviem si predstaviť život bez kávy, módnych časopisov, môjho laptopu, bez mojej skrine s kopou oblečenia. Každý na niečom lipneme a hľadáme stred nášho vesmíru. Naozajstnú hodnotu tých vecí ale zistíme, samozrejme, až v momente, keď o ne prichádzame.

Čo sa módy týka, tento outfit bol mojím bežným outfitom v Mexiku. Je pomerne dosť nenápadný, čo si aj vyžadovala situácia. Mexiko je veľmi nebezpečná krajina, a tak som dokonca ani nenosila moje obľúbené DKNY hodinky, lebo hneď po východe z bytu by mi niekto pravdepodobne odstrelil ruku a hodinky ukradol. Asi každý sa chce obliekať “fajnovo”, draho, značkovo… Ženy rady nosia výstrihy a krátke sukne, no neuvedomujú si, aké nebezpečné to je. V Mexiku v istých štvrtiach by také ženy boli zaiste obeťami znásilnenia. Je teda celkom dosť ťažké obliekať sa dobre, no zároveň nenápadnejšie, bez značkových doplnkov. Tento army coat som si kúpila ešte na Slovensku v sekáči a poviem Vám, lepšie som urobiť ani nemohla. Je síce trošku neforemný a veľký, no práve preto je originálny a neprehliadnuteľný.

 

 

IMG_0700IMG_0731

Army coat: Second hand

T-shirt: No brand

Jeans shorts: Second hand

Slip ons: Primark

Sunglasses: New Yorker

 

 

IMG_0756IMG_0704 IMG_0745IMG_0723   IMG_0754  IMG_0733

6 komentárov

  • Reply
    Carmelatte
    23. septembra 2014 at 10:53

    super cool combined outfit! I’M SO JEALSOUS that you can still wear shorts!

    http://carmelatte.co.uk

  • Reply
    Jules
    23. septembra 2014 at 13:39

    Awesome coat, I really like how you’ve styled it.

    Jules x

  • Reply
    heidi caterina
    23. septembra 2014 at 21:23

    You have such a gorgeous smile! I hope for fall has been great! Mine has been wonderful! I was at the London Fashion Week and I can’t wait to go back next year!

    http://www.searchingforlbd.com

    http://www.searchingforlbd.com

  • Reply
    Niki
    28. septembra 2014 at 10:50

    Beautiful everyday outfit! Love it!

    xxo

    Niki

    letswanderandlust.blogspot.com

  • Reply
    Katka
    28. septembra 2014 at 21:30

    Kabelku mas odkial prosimta?

    • Reply
      Lenka
      29. septembra 2014 at 15:49

      Z Mohita 🙂

    Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.