Moje TOP 2017: kozmetika, oblečenie a doplnky

Rok 2017 sa pomaly, ale isto blíži ku koncu. Ja osobne vždy okrem toho, aké darčeky kúpim komu na Vianoce a kde strávim Silvester tiež rozmýšľam, čo som si tento rok obľúbila alebo aké produkty som si kupovala najviac. Podľa toho vždy zistím, či a ako sa mi zmenil štýl obliekania alebo vkus. Aké top produkty sú to tento rok?

Ekologická kabelka a prekvapivo čierne topánky

Síce som milovníčka farieb a mám pocit, že čím ďalej sa to stupňuje, tento rok som si na moje veľké prekvapenie paradoxne obľúbila klasické čierne šnurovacie topánky z topankova. Poviem vám, že som ich nosila celú jar a jeseň a nosím ich aj v zime, pretože sa do nich zmestí aj hrubšia termo ponožka. V tomto prípade asi prevládla kvalita a pohodlie nad vzhľadom, lebo topánky sú síce čierne, čo je u mňa celkom nezvyk, no zamilovala som si ich kvôli iným veciam. Druhým obľúbeným kúskom je eko kabelka Gadogado, ktorú stále nosím takmer dennodenne, pretože je praktická, zmestia sa mi do nej všetky moje nutnosti a vyzerá super.

Milovaná žltá a hodinky ako stvorené na šport

Túto čiapku nosím ako druhú kožu! Nielen kvôli tomu, že je v mojom najobľúbenejšom odtieni, no zároveň je kvalitná, hrubá a zázračne mi z nej neelektrizujú vlasy. Mám ju z Forever 21 a síce jej cena bola 12€ a ja som najskôr váhala, teraz už nemám pochýb o tom, že ju budem nosiť ešte pekných pár rokov. Obľúbila som si aj vodotesné gumené hodinky od Zitto, ktoré mám v rôznych bláznivých farebných odtieňoch, priznám sa, že tieto hodinky by som si asi na seba nedala k elegantnejšiemu outfitu, no na športovanie sú ako stvorené. Špeciálne na plávanie, keďže sú vodotesné. Boli mojimi najlepšími pomocníkmi ešte pred operáciou očí, kedy som z bazéna nedovidela na hodiny na stene. Zvykla som si na ne však natoľko, že ich nosím stále, aj keď je už  môj zrak stopercentný.

Spomienkové tričko a DIY bunda

Milujem niečo si vlastnoručne vyrobiť a svoje nápady sa snažím realizovať. Tak to bolo aj v prípade najskôr obyčajnej denimovej bundy, ktorú som popísala nápismi „usmej sa“ a „Lenka“ a pridala som aj zopár štýlových nášiviek, takže sa stala ultra super personalizovaným kúskom. Tričko zo spolupráce MikloškoxNeovízia som síce nenosila každý deň, no ide o kúsok, ktorý v sebe nesie veľkú spomienku na môj ešte väčší životný krok, a síce operáciu očí. Určite aj vy vo svojom šatníku skladujete kúsok, ktorý síce nenosíte dennodenne, no má pre vás emocionálne puto.

Krém so slimačím extraktom a moja zimná spása

O hydratácií pokožky sa rozpisovať nejdem, keďže som tejto téme venovala jeden z posledných článkov. Indulona je proste top na suchú pokožku, keďže sa ľahko vstrebáva, pekne vonia a pokožku mám po nej úplne ako bábätko. Za mňa proste jeden z najlepšch lacnejších krémov z drogérie. Druhým obľúbencom je Priody krém zo slimačieho extraktu, o ktorom som tiež písala článok, pretože si to skutočne zaslúžil. S pleťou robí úplné divy a ja v duchu plačem, lebo sa mi už minul.

Vlasová vychytávka a moje tajomstvo na objemné vlasy

Vždy, keď si umyjem vlasy, musím si ich ešte mokré rozčesať, pretože inak ich mám strapaté a „ako hrom do metly.“ Viem, že mokré vlasy sú oslabené a nemali by sa preto rozčesávať, pretože sa ničia a ja som tento svoj zlozvyk na svojich vlasoch aj cítila. Potom som však objavila Tangle Teezer kefu, ktorá mi prišla v balíčku Box4you a je určená práve na rozčesanie mokrých vlasov. Rozčesáva šetrne, vlasy absolútne netrhám a nepoškodzujem. Proste pecka! Druhou vychytávkou je suchý šampón, ktorý síce už používam snáď od strednej školy, no tento rok som objavila najlepšiu značku, ktorá mne osobne vyhovuje najviac. Je to sucý šampón od Toni&Guy, ktorý nádherne vonia, z vlasov odstráni maz, osvieži ich a navyše pridáva gigantický objem.

Top maľovačky

Už možno viete, že obľubujem dlhotrvajúci  12 hodinový rúž od Dermacolu, ktorý skutočne drží ako betón. Táto značka predstavila tento rok jeho dvojičku, ktorá je lacnejšia a síce nevydrží až tak dlho (ale komu je načo 12 hodinová výdrž?!), vyvažuje to ale obrovská paleta odtieňov. Ako svetlá blondínka som si veľmi dlho nevedela nájsť pekný tieň na obočie, ktorý by neboj príliš tmavý a nanášanie by bolo precízne. Našla som ho v novej predajni Pupa Milano v Centrale. Teda, poradila mi ho milá predavačka, ktorá mala podobný odtieň vlasov ako ja a na tento produkt prisahala. A mala pravdu! Z Pupy som si obľúbila aj špirálu. Dlho som si nevedela kúpiť kvalitnú predlžujúcu špirálu, ktorá by sa neotláčala a držala by pefektne celý deň. Poslednú dobu používam len tú.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.