Čo budem obúvať na jeseň a v zime?

Teplé počasie a slnko strieda chlad a sychravé počasie a  spomínané slnko máme jedine tak v duši. Spolu s novou sezónou meníme aj šatník a obuv. Čo budem na jeseň a zimu obúvať ja?

Nie nudná čierna

Ak sleduješ môj blog trochu dlhšie, tak vieš, že s čiernym oblečením sa veľmi nekamarátim a preferujem sýte farby. Avšak, som tiež milovníčkou pohodlia a praktickosti, preto si čiernu farbu nemám problém obuť vo forme čiernych topánok – tie sa predsa nezašpinia tak ľahko ako farebné alebo biele a ľahko sa kombinujú s mojimi farebnými kabátmi. Ani čierne topánky však nemusia byť nudné! Tento rok napríklad frčia najmä perly, ktoré môžeš vidieť na mojich (síce nie čiernych, ale tmavomodrých) čižmách. Milujem tiež vybíjané detaily, a preto som si zamilovala aj druhé čižmy v poradí, ktoré som už aj použila do môjho outfitu na blogu trochu skôr.

VYBÍJANÉ TOPÁNKY – FOREVER 21

ČIŽMY S PERLAMI – TOPANKOVO.

Praktické slip ony

Slip on tenisky som nosila a milovala už o dosť skôr, ako začali byť populárne. Mne sa jednoducho nechce viazať si šnúrky (dokonca používam taký divný spôsob šnurovania, ktorému sa každý smeje)! Doma mám hneď niekoľko modelov, tie sú však farebné alebo s potlačou kvietkov, a tak sa hodia skôr na leto. Tieto biele majú zaujímavé prevedenie a koženú stielku, a tak sú naozaj krásne a kvalitné. Keď sa zašpinia, ľahko sa dajú vyčistiť práškom na riad. Pokiaľ nebude mrznúť, toto sú topánky, ktoré na mne uvidíte najčastejšie! A v spojení s farebnými a veselému Fusakľami.

BIELE SLIP ON TENISKY – CCC SHOES, PONOŽKY – FUSAKLE.

Červená farbou sezóny

Ako ste si už možno všimli, červená sa stala farbou tejto sezóny a v obchodoch jej je neúrekom nielen na oblečení, ale aj na topánkach. Keď som videla tieto červené mikulášske čižmy v Stradivariuse, bola som ako opantaná a hneď som si ich musela kúpiť a už stihli zožať aj kopec komplimentov. Všimla som si, že červené topánky mi v šatníku vlastne chýbali, ľahko ich viem kombinovať a hodia sa k veľkej väčšine môjho šatníka, dopriala som si k nim ešte jedny červené botasky, ktoré nosím s ležérnejšími športovejšími outfitmi.

ČERVENÉ ČIŽMY – STRADIVARIUS.

ČERVENÉ TENISKY – TOPANKOVO.

Disko, disko!

Disko, disko, tancuj pri mne blízko! Netuším, kde okrem blogerských akcii, na ktorých by sa mi patrilo prísť aspoň trochu štýlovo oblečená a nie v mikine, v ktorej venčím Mini, využijem tieto strieborné čižmy. Sú však také nádherné, že dokonca aj úplne ignorujem fakt, že sú dosť nepohodlné. Predsalen, takýto vysoký opätok nie je pre každého a keby som v nich pretancovala celú noc niekde na diskotéke, asi by ma na konci odviezla sanitka.

STRIEBORNÉ ČIŽMY – TOPANKOVO.

Pohodové pohodlie

Síce sa vždy v lete poriadne vyšantím na všakovakých farebných topánkach, v zime mám rada na nohách teplo a pohodlie. Práve nohy v teple sú pre mňa úplným základom. Preto najmä počas fakt veľkej zimy nosím najradšej nejak neutrálne teplé čižmy. Tieto z CCC mi hneď padli do oka, lebo sú jednoduché, pohodlné, kožené a teplučké. Nič extra štýlové a bláznivé, no ja už teraz viem, že ich v zime budem nosiť do zodratia. Tajný tip: kúpila som si ich o číslo väčšie, aby som do nich mohla nosiť hrubé termo poľovnícke ponožky.

HNEDÉ ČIŽMY – CCC SHOES.

2 komentáre

  • Reply
    Rose Tascher
    6. októbra 2017 at 22:57

    NO tak boty “disko-trisko” jsou naprosto bombové 😀

  • Reply
    Dominika
    9. októbra 2017 at 10:07

    Super výber topánok 🙂 Mne najviac predsa len utkveli tie strieborné 😀 Viem si predstaviť ako by som sa v nich vybláznila v outfitovom príspevku na blogu. Také som inak aj zháňala, len nie s takýmto opätkom, ale s takým úplne mini (aký teraz ide do módy) alebo hrubý opätok alebo ešte tuším s priesvitnými opätkami som aj takéto topánky videla. Myslím si, že taký ,,vybláznený” outfit by bol fakt dosť fashion a hlavne zaujímavý, odviazaný .. s tým premýšľam, že spestrím môj blog 🙂

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.