dva svety

Ja si už skoro 25 rokov pomaly, pokojne a plynulo žijem v takom svete, ktorý má vlastne dva svety. V tom prvom, reálnom svete ľudia skláňajú pohľady, keď idete okolo, v autobuse len hľadia do mobilov, nevedia sa ani pozdraviť, nie to darovať úsmev. Všetko je drahé, nikto nemá peniaze, všetci len nadávajú a sú mrzutí. Každý sa s každým háda a inteligentných, slušných a poctivých ľudí je ako šafránu. Optimizmus je braný ako ľudská hlúposť, ktorej sa treba vysmievať a komplimentom nikto ani na sekundu neverí. V tom druhom – mojom svete – je to trošku inak. Niekto to nazýva naivita, ja tomu hovorím nadhľad a jediná možnosť, ako prežiť ten prvý, reálny svet.

V mojom svete sa stále usmievam, pretože úsmev je zadarmo. Verím, že dobrí ľudia nevymreli a že zázraky sa dejú, a to na dennom poriadku. V mojom svete pokojne nájdete perfektný sekáčový úlovok za euro hocikedy a káva v ňom neskutočne krásne rozvoniava. V mojom svete je stále krásne teplo a slnečno. A v tom mojom svete navyše dosiahnete všetko to, čo chcete, ak sa dostatočne budete snažiť a v úspech budete veriť. A kde sa ten perfektný druhý svet nachádza? V mojej blonďavej hlave. A som za ten môj svet vďačná. Aj ten nápis na mojej novej červenej mikine vlastne pochádza z toho môjho sveta.

ČO MÁM NA SEBE?

Mikina – Pull & Bear pánske oddelenie

Sukňa – stará, podobná na Asose

Šiltovka – podobná tu

Tenisky – topankovo

5 komentárov

  • Reply
    Rose Tascher
    2. mája 2017 at 17:53

    Jsi tak úžasně pozitivní člověk <3 víc takových by mělo být, vč. mě! 🙂

  • Reply
    Boba
    2. mája 2017 at 19:00

    Perfektné 🙂 máš skvelý štýl

  • Reply
    Lucy
    2. mája 2017 at 19:01

    suhlasim s clankom, ja to mam presne tak isto! 🙂

  • Reply
    Simplement Lui
    2. mája 2017 at 19:17

    This makes me sing lady in red 😉

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/04/30/beautheelfull/

  • Reply
    Jana
    2. mája 2017 at 20:33

    úžasný článok a aj outfit, kiežby som aj ja mala odvahu na taký červený outfit! 🙂

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.