farebné ponožky

Vedeli ste, že aj také obyčajné ponožky, ktoré nosíme každý deň o nás môžu prezradiť veľa? Ja osobne milujem tú bláznivú verziu, najlepšie aj s nejakými vzormi (psíky, hamburgery, vtáčiky, kvietky – ja mám v šuplíku s ponožkami snáď všetky možné prevedenia). Takéto ponožky vraj nosia pozitívne naladení a optimistickí ľudia s kreatívnou dušou, nadhľadom a nerešpektujú spoločenské konvencie. Nuž, toto na mňa, myslím si, úplne sedí.

Farebné ponožky sme mohli vidieť už pred mnohými rokmi napríklad aj na červenom koberci, kde nimi ozvláštňovali svoje inak formálne a trochu nudné čierne obleky rôzni celebritní krásavci. Ku nám sa trend farebných ponožiek dostal až minulý rok. Ja som sa tomu veľmi potešila, lebo odrazu vidieť v uliciach opäť trošku viac farieb a kreativity. Prečo by sme teda nosili obyčajné biele alebo čierne ponožky, keď sa na nich môžeme poriadne vyblázniť a pomocou nich ukázať svetu, kto sme?

Čo mám na sebe?

Mikina – SHEIN (vypredaná, podobná TU)

Nohavice – Zoot

Tenisky – topankovo

Taška – DOSTRIMKA

Ponožky – saxana

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.