tajomstvá nočného stolíka

Nočný stolík nie je len miesto, kde si večer pred spaním položíte mobil a dáte ho nabíjať. Nočný stolík je veľmi dôležité miesto vo vašom domove. Prečo? Pretože pravdepodobne obsahuje minimálne tak 70% vecí, bez ktorých by ste si vedeli život predstaviť len ťažko. Čo na ňom mám ja?

Drvivú väčšinu môjho nočného stolíka tvoria hydratačné produkty. Najviac používam vazelínu Balea, ktorú si dávam na ruky tesne pred spaním, keďže sa dlho vstrebáva. Používam tiež argánový olej na ruky a nechty, klasickú Niveu či krémiky od Yves Rocher, ktoré sú momentálne moje najobľúbenejšie. Sem-tam, ked mám niekde poranenú kožu (virážka, záder alebo nejaký škrabanec), používam prírodný hojivý krém od Himalaya. Stojí niečo vyše eura, ale mne osobne veľmi pomáha.

Okrem kozmetických hlúpostí, na ktoré sa môj priateľ stále sťažuje, pretože vždy v noci niečo zhodí, mám na nočnom stolíku aj pohár obyčajnej vody. U mňa pohár vody nájdete všade tam, kde momentálne som – v kuchyni, na pracovnom stole či pri posteli. Používam ho ako takú pomôcku na pripomenutie pitného režimu, ktorý dodržiavam aj v noci ako prevenciu pred ťažkým ranným vstávaním, bolesťou hlavy či suchým perám.

Možno si poviete, že môj nočný stolík je trochu preplnený a s tým s vami súhlasím. Je však plný vecí, na ktoré počas dňa nemám čas alebo na ne zabúdam – ako spomínané pitie vody alebo krémovanie rúk. Cez deň sa snažím urobiť všetko to, čo mám a v momente, keď si ľahnem do postele, pre mňa začína oddych. Preto na stolíku nájdete napríklad aj sviečku.

1 Comment

  • Reply
    Pavla Kopuletá
    12. januára 2017 at 12:06

    Klasická modrá Nivea v plechovce je i moje veřejné tajemství 🙂

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.