NAJHORŠIE V MÓDE JE NEVEDIEŤ, ČO CHCEŠ

 

Nevedieť, čo chceš v živote veru nie je fajn. Človek tápa, je nerozhodný a robí činy, ktoré možno časom oľutuje. A presne toto by sa dalo pretransformovať aj do módy – nevedieť, čo chceš v móde je snáď to najhoršie. Človek tápa, je nerozhodný a v obchodoch nakúpi často také hlúposti, ktoré neskôr oľutuje. Taká som bývala aj ja.

Som človek mnohých tvárí a mnohých nálad a názorov, ktoré sa často menia. Raz sa mi páči to, raz zasa ono. V mladšom veku som nemala jeden vyhranený štýl obliekania, a preto sa mi často stávalo, že som v obchodoch strávila hodiny a minula veľa peňazí na veci, ktoré s odstupom času považujem za zbytočnú kúpu. Ako teda ušetriť svoj drahocenný čas, peniaze a nervy? Ja som si ujasnila, čo chcem, čo sa mi páči, hodí a čo rada nosím. A to bolo pre moju skriňu, peňaženku a mňa osobne najlepším krokom.

Keď vstúpi do obchodu človek, ktorý nevie, čo chce kúpiť, nevie, čo sa mu hodí a čo sa mu páči, v obchode tápa, pozerá sa na ceny a zabije tak veľmi veľa času. Presne taká som bola. A potom sa stalo, že som domov odišla s niekoľkými taškami oblečenia. Teraz už presne viem, čo chcem a čo budem nosiť – páči sa mi napríklad denim, tričká s potlačov, farebné kabáty a bundy, pohodlné mikiny. Na druhú stranu nemám rada obtiahnuté elegantné šaty, minisukne, bedrové nohavice či príliš veľa čiernej farby. Keď teraz vojdem do obchodu, presne viem, na čo sa zamerať. Ujasniť si, čo má človek rád a čo sa mu páči je skutočne ťažké a možno to príde aj vekom, no je to to najlepšie, čo môžete pre seba v móde urobiť.

Čo mám na sebe?

Overal – second hand, podobný som našla tu,

Rolák – F&F,

čižmy – tu,

baretka – tu.

34 5 oprava

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.