Čo nosím na nohách počas jesene a zimy?

 

Jeseň je mojim obľúbeným topánkovým obdobím. Prečo? Pretože oveľa radšej nosím čižmy, snehule či botasky ako žabky a sandále. Jeseň síce ledva začala, ja však už mám svojich topánkových favoritov. Čo teda budem nosiť stále, od rána do večera a všade okrem postele?

Nadkolenačky

Toto je, dámy (a možno aj nejakí páni) moja najväčšia láska. Všetko oblečenie vyzerá s nadkolennými čižmami skvele, aj keby som si na seba dala frajerove vyťahané domáce tričko a starkin vypraný svetrík. Instantne dodajú každému outfitu šťavu a štýl a síce mám hrubšie stehná, v čižmách nad kolená vyzerajú moje nohy ako dlhé špáratká. Pripravte sa, lebo tieto topánky budete vidieť v každom druhom jesennom a zimnou outfite na blogu.

img_5908

Podobné nadkolenné čižmy kúpiš tu.

Workery

Alebo ako ja hovorím – traktorky. Je to to najpohodlnejšie a najpríjemnejšie, do čoho môžete počas nepríjemnej a mrazivej zimy svoje nohy obuť. Zadovážila som si ich hneď v dvoch farbách – v trendovej púdrovej ružovej k neutrálnejším outfitom a v sýtej červenej na dni, kedy chcem na ulici svietiť.

img_5899

Workery kúpiš tu.

img_5903

Malé čierne

Tak ako každá žena potrebuje “malé čierne” šaty vo svojom šatníku, takisto potrebuje aj “malé čierne” čižmy. Teda čižmy v neutrálnej farbe, ktoré sa hodia ku všetkému a spoľahlivo nahradia lodičky v počasí, keď je vonku sneh a mrzne. Ja mám svoje čižmy z topankovo.sk a nadovšetko ich milujem a nosím už druhý rok a ešte dlho budem, pretože takýto model topánok z módy len tak rýchlo nevyjde.

img_5905

2 komentáre

  • Reply
    Minau
    19. októbra 2016 at 18:25

    Ty růžové a poslední se mi moc líbí!

  • Reply
    Rose Tascher
    20. októbra 2016 at 23:31

    Po růžových traktorkách mé srdce také prahne 😉

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.