PYJAMAS

Toto som celá ja: idem do sekáča a vidím tam celkom pekné pyžamo. Hovorím si, no tak dobre, je mi jedno, že je zo sekáča, hlavne keď je také pekné a saténové. V kabínke si ho oblečiem a napadne mi, že vršok pyžama by vlastne výborne fungoval aj ako košeľa na denné nosenie. A tu ma máte – nosím všeličo hocikde, kde mi napadne a nepozerám sa veľmi na stereotypy ako napríklad: je to pyžamo, to sa nosí predsa len na spanie! Už som takto zborila aj mýtus vojenského oblečenia, oblečenia pre moletky či plaviek. Z vojenského oblečenia som pomocou trošky DIY vyrobila perfektnú maskáčovú trendy vestu, z tielka pre moletky sú najlepšie letné šaty aké mám a z celých plaviek je veselý a štýlový top, bez ktorého by som si letné dni nevedela predstaviť.

Občas by sme sa na oblečenie mali pozerať ako na nezávislý kúsok a nemali by sme prihliadať na zaužívané zvyky či stereotypy väčšiny. Keď sa ti niečo páči, nos si to. Kde len chceš a kedy len chceš.

img_5499 1 2

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.