DIY FRINGE HEM JEANS

Rifle sú najobľúbenejším kúskom v šatníku každej z nás. Ak sa ti však zdajú trochu nudné a chcelo by to šťavu, skús sa pohrať napríklad so spodným lemom nohavíc! V móde sú totiž všetky možné prevedenia “ničenia” riflí, len nie tie klasické jednoduché.

1 – postup je skutočne jednoduchý a zvládneš ho ľavou zadnou. Potrebuješ len nožnice, bielu ceruzku a pinzetu.

img_0028

2 – Ja som si najskôr rifle vyskúšala a zistila, ako mi sedia a kde asi by mali strapce končiť. Rifle sú mi trochu dlhé, a tak som ich skrátila.

img_0040

3 – Spodný len som odstrihla. Rifle som si znova obliekla, aby som zistila, aké dlhé chcem strapce na rifliach mať.

img_0042

4 – Následne so už len strihala tenké pásy látky. Dávaj si pozor hlavne na to, aby boli pásy úplne rovné, inak budeš mať veľa odpadu.

img_0049

5 – Posledný krok si vyžaduje trochu viac času a vznikne pri tom pekný neporiadok, takže odporúčam robiť to vonku alebo na podložke, inak budete mať nitky a odpad z riflí všade po izbe. Z každého pásika vyber všetky horizontálne nitky. A výsledok? Celkom zvláštne a originálne prevedenie riflí 🙂

img_5521

2 komentáre

  • Reply
    life is a party – The Stylemon
    18. marca 2017 at 15:50

    […] rifle so strapcami- DIY, […]

  • Reply
    Vladies
    4. apríla 2017 at 21:38

    Nad týmito džínsami som uvažovala, že si ich spravím, ale nevedela som ako a bola som lenivá si to pozrieť na youtube. Ďakujem za inšpiráciu Lenka 😉 <3. Bude mi treba veľa trpezlivosti :D.

    Vladies

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.