Honba za dokonalými plavkami!

Plavková sezóna je v plnom prúde a ja som s hrôzou zistila, že skoro všetky moje plavky sú vyťahané, vyblednuté,  patria do koša a treba kúpiť nové. U mňa je to však s výberom plaviek trošku ťažšie. Prečo a kde som si vyberala plavky teraz?

2

Keďže mám malé prsia a široké boky, kúpa plaviek je pre mňa vždy nočnou morou. Potrebujem vršok plaviek Sko a spodok Mko, pričom vrch plaviek by ideálne mohol byť aj s push up efektom a spodok plaviek s vyšším pásom. V bežných obchodoch ako H&M, Gate, New Yorker a prekvapivo aj Zara alebo F&F nájdete klasické plavky s vyberateľnou výplňou v košíčkoch a také tie klasické prevedenia, no žiadne špeciálne plavky pre problematické postavy (napríklad zoštíhľujúce alebo s vyšším pásom, ktorý sa dá v pohode zložiť nižšie a dá sa v ňom tak opaľovať celé brucho) veru nenájdete. Na tie pravé som natrafila až v Bepone. Prečo?

1

V Bepone zázrakom ako v jedinom obchode mi sadli dokonca aj celé plavky. Na fotke sa zdá, že je mi vršok plaviek veľký, no nie je to tak (ja len naozaj bohužiaľ nemám do tej podprsenky čo dať 😀 ). Celé plavky dokonca ponúkajú aj so zoštíhľujúcim efektom a v rôznych farebných prevedeniach. Dokonca som tam natrafila zatiaľ asi na najlepšiu plavkovú podprsenku vôbec – veľkosť A, push up efekt a totálne pohodlná a z príjemného materiálu. Zaujal ma aj spodný diel plaviek, ktorý je strečový a dá sa nosiť ako vysoký pás, no ak sa chce nositeľka opaľovať, dajú sa krásne zrolovať dole bez toho, aby to vyzeralo divne. V Bepone som sa stretla po prvýkrát napríklad aj s “plavkovými kraťasami” (viď fotku nižšie vpravo), teda kratučkými nohavicami z plavkového materiálu. Perfektné, nie? 🙂

Bepon dokonca poskytuje perfektnú službu – môžete si dať plavky upraviť na mieru zdarma. Ak vám je obvod alebo ramienka trochu voľné a menšie číslo je zasa už príliš malé, personál vám dá plavky upraviť presne na vašu postavu a nič za to neplatíte.

3

A tu je môj finálny výber! Zvolila som celé plavky, keďže také som nikdy nemala a tá potlač kvetov ma totálne dostala. Už len dúfať, že sa s novými plavkami pritrafí aj nejaká dovolenka pri mori! 🙂IMG_0130

1 Comment

  • Reply
    Čo pre mňa znamená leto? – The Stylemon
    7. júla 2017 at 10:15

    […] Plavky – BEPON (minuloročná kolekcia). O ich „lovení“ sa dočítaš v tomto článku. […]

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.