ROSE QUARTZ

Rose Quartz na nás ako farba roka vyskakuje z každej módnej internetovej stránky a každého regálu v butiku. Pantone ako akési “ministerstvo farieb” nám každoročne určuje, ktorý odtieň bude in a teda, prirodzene, čo treba kupovať a čo nosiť. Veda farieb je však zložitá a naozaj by sme sa mali riadiť tým, čo nám povie niekto cudzí?

Ja som top v tejto púdrovej ružovej farbe zvolila len z toho dôvodu, že mi roky ležal v skrini a hodil sa mi k týmto culotte nohaviciam z BONPRIX. Inak som toho názoru, že farby úzko súvisia s typom našej osobnosti. Veľké množstvo odborníkov vám povie, že to, že je vašou obľúbenou farbou zelená nie je len taká náhoda. Farbu roka teda treba brať s nadhľadom. Ak sa nám páči, pokojne si ju môžeme dopriať na nejakom trendovom kúsku, ale netreba sa z toho zblázniť a zariadiť si celý byt v ružovej farbe, aby vyzeral ako nora bábiky Barbie.

IMG_68431 IMG_68692

SHOP MY OUTFIT

1171992 image2xxl michael kors siroke-nohavice

1 Comment

  • Reply
    Viki
    20. mája 2016 at 18:25

    krásny outfit, tie nohavice sú prekrásne 🙂

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.