MY HAIR VOLUME ROUTINE | Toni & Guy

Moje vlasy sú v poslednej dobe úplná katastrofa. “Vďačím” za to najmä ich kvalite – jemné, riedke a rýchlo sa mastiace. Ach, ako snívam o pevných dlhých a hustých lesklých vlasoch! V dnešnej dobe však nič nie je nemožné a všetko sa dá vytvoriť alebo napodobniť. Spojila som sa teda so značkou Toni&Guy, vyskúšala ju a pomocou nej vám ukážem, ako si každé ráno “vyfejkujem” krásnu hrivu á la Beyoncé (alebo aspoň sa snažím :D).

1. Prvotné ranné zhrozenie. Čo si budeme klamať – make-upom zvládneme zakryť každú vyrážku či vrásku a s kontúrovaním sa nám otvárajú nové možnosti. Nič však tak nezruinuje perfektný vzhľad ako mastné strapaté vlasy. Nečudujem sa teda, prečo má väčšina žien v kúpeľni ústnu vodu s alkoholom alebo aspoň Alpu. Tá zaženie každý ranný smútok nad hroznými vlasmi.

ezgif.com-video-to-gif (2)

2. Suchý šampón. Ten od Toni&Guy je skutočná pecka! Suchý šampón na objem si dávam na vlasy každé ráno bez ohľadu na to, ako katastrofálne ich mám. Vždy si ich rozdelím na časti a produkt aplikujem len na korienky. Instantný objem je na svete!

ezgif.com-video-to-gif (3)

3. Masáž. Najpríjemnejšia časť procesu. Suchý šampón predsa pre perfektný účinok treba do vlasov poriadne zapracovať. Ten od Toni&Guy robí perfektný objem a v tomto smere sa mu fakt u mňa nič nevyrovnalo. Určite teda stojí za tie peniaze mať hrivu ako z reklamy na šampón. Jediné, čo mi trošku chýba, je vôňa. Pár iných konkurenčných produktov, ktoré som vyskúšala mali krásnu sviežu (možno mätovú) vôňu, ktorá ešte podporovala pocit čerstvo umytých vlasov.

ezgif.com-video-to-gif (4)

4. Žehlenie alebo fénovanie. Pri tomto procese je nesmierne dôležité chrániť vlasy pred teplom. Ja som tentoraz použila Heat Protection od Tony&Guy. Vlasom dá perfektnú textúru a sú po ňom ako keby som práve vyšla zo salónu. Následne vlasy vyfénujem pre väčší objem, tentoraz som však spala s drdolom na hlave a vlasy som mala ako po výbuchu, takže som zvolila radšej žehličku.

ezgif.com-video-to-gif (5)

5. Lak na objem. Ten je spolu so suchým šampónom alfou a omegou pre objem! Extreme Hold Hairspray od Toni&Guy príjemne vonia a nezlepuje, čo je pre mňa kľúčové. Prekvapila ma aj drobnosť, a síce, že pri striekaní fľaška nevydáva skoro žiaden zvuk, respektíve zvuk striekania je úplne nepatrný, zatiaľ čo u iných lakov vašu rannú prípravu počujú ešte aj susedia vedľa. Ja si lak dávam vždy s hlavou dole, to je logické a vieme to asi každá. Potom ešte špric špric s hlavou hore, trošku rukami dodám objem a máme hotovo!

ezgif.com-video-to-gif (6)

Použité produkty:

IMG_6706

TONI&GUY Prep: Heat Protection Mist High Temperature Protection 150ml

TONI&GUY Creative: Extreme Hold Hairspray 250ml

TONI&GUY Glamour Sky High Volume Dry Shampoo 250ml

 

 

1 Comment

  • Reply
    Viki C.
    19. mája 2016 at 15:48

    Super urobený článok! 🙂
    Victoria’s secrets

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.