HEART

 

Ja vám mám takú chorobu (áno, už je to pomaly choroba) – za trendové veci neutrácam viac ako pár desiatok eur a som veľký držgroš. Prečo? Pretože trendové veci sú tu sezónu, maximálne dve, ak je to naozaj obľúbený a nositeľný trend. Potom zapadnú prachom a ak si to náhodou oblečiete neskôr, už ste nemoderná alebo jednoducho pozadu. Neviem teda, či som držgroš s chorobou, alebo len jednoducho mám rozum a nevyhadzujem za veci, ktoré budem nosiť pár mesiacov stovky eur.

Tak to bolo aj v prípade bundy s nášivkami od značky Comme des Garcons. V obchode stála niekoľko stoviek eur a to ja naozaj neobetujem za vec, ktorá je moderná jednu sezónu. Taká bohatá teda nie som. Áno, do nadčasových kúskov typu kožená kabelka v neutrálnej farbe sa oplatí investovať, pretože je veľmi pravdepodobné, že ju budete nosiť až pokým sa totálne nezoderie. Čo som teda urobila s tou hriešne drahou bundou svetoznámej dizajnérskej značky? Vyrobila som si podobnú doma!

Cena? Sekáčová denimová bunda – euro. Látky (červená, biela a čierna) z galantérie spolu za 4 eurá. Plus hodinka času na šitie a tramtadadá! Bunda za 5 eur v prevedení, akú zrejme nikto v našom chotári mať nebude.

243

SHOP MY OUTFIT

1172658 1_0098_img_5877 IMG_5989_6 nohavice-svetlocervena1331026

3 komentáre

  • Reply
    Karolina
    15. mája 2016 at 9:05

    Takhle z fotky nejde poznat rozdíl a s tvými argumenty proč ne věci na jednu sezonu naprosto souhlasím.
    K.
    http://www.inkpotstories.com

  • Reply
    Romilikes
    17. mája 2016 at 14:49

    ..sikulka a ano..tiez sa radsej 2x zamyslim, nez si kupim nieco, co je vyslovene trendy a coskoro ma prestane bavit 🙂

  • Reply
    Viki C.
    17. mája 2016 at 15:24

    Dokonalá !!! 🙂
    Victoria’s secrets

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.