STRIPES

 

V živote sú mnohé veci dôležité, ale jedna z tých najdôležitejších je, aby sme si plnili sny. Často na to v tom celom zhone, strese a povinnostiach zabúdame. Život je však príliš krátky na to, aby sme ho premárnili robením toho, čo nás nebaví a v čom nie sme dobrí.

Pred istým časom ma oslovila veľmi šikovná začínajúca návrhárka Veronika z VV-Vigan, či by som si od nej nechcela vybrať nejaký kúsok z jej dielne, aby som ju tým podporila. Samozrejme som súhlasila. Viete prečo? Pretože robí to, čo ju baví, čo miluje a čomu sa chce celý život venovať. Dáva tomu všetok čas a lásku a to sa, samozrejme, odráža aj v jej tvorbe a ja vždy rada podporím tích, ktorí si idú za svojimi snami a naplnia svoj život robením toho, čo ich baví a napĺňa.

Mnohí ľudia sa boja robiť to, čo ich baví. Najmä zo strachu, že nebudú mať peniaze, a tak robia prácu, ktorá ich ubíja za cenu toho, aby peniaze mali. V živote však existuje pár právd:

  • Kto neriskuje, nič nedosiahne. Zmena nepríde, ak budeme sedieť celé dni na gauči.
  • Strach je len pocit, ktorý  máme, keď ideme do niečoho nového. Bez strachu to proste nejde. Ten sa časom zmení na radosť z úspechu. A ak nie, tak sa aspoň poučíme.
  • Ak robíme to, čo nás baví, vedome alebo nevedome do toho vkladáme všetko – lásku, snahu, čas, atď. A to sa následne, nie vždy ale hneď, premení na úspech.
  • Robme všetko s úsmevom. Zamračená tvár a zlá nálada počas celého dňa je znakom, že niečo nie je v poriadku.

Tvorbu Veroniky z VV-Vigan môžete sledovať na Facebooku alebo sashe.sk

1IMG_59202 3 IMG_5959

SHOP SIMILAR OUTFIT

_12480109 1_0160_img_5600 2331-biela-0-1 M366 Niebieski 2.jpg.large mds-stripes-blue-and-white-cotton-striped-button-front-skirt

2 komentáre

  • Reply
    Lucie
    29. apríla 2016 at 18:11

    Krásně sladěný outfit, moc ti to sluší. Koukám, že nášivky poslední dobou pěkně frčí 🙂

    Poshlife

  • Reply
    Viki C.
    30. apríla 2016 at 22:25

    Kráááásne. 🙂
    Victoria’s secrets

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.