Spring MAKEUP | TimeLapse + How to style oily hair

Po zime prišiel čas nielen na zmenu šatníka, ale aj na zmenu make upu. Ten taktiež podlieha trendom a ročným obdobiam. V zime nosíme sýtejší make up – tmavé rúže či dymovejšie oči, no s príchodom jari, tepla a slniečka sa aj náš make up trošku osviežuje. V rýchlom make upovom videu vám ukážem moje každodenné jarné líčenie. Mením len rúže – bledoružový striedam z marhuľkovým alebo si na pery dám len trochu balzamu či lesku, aby pôsobili sviežo a šťavnato.

V deň natáčania som tiež mala dosť mastné vlasy. Zámerne som si ich však neumyla. Prečo? Iste mávate aj vy dni, keď ráno nič nestíhate a umytie vlasov proste nepripadá do úvahy. Ja si do nich väčšinou v tomto prípade len nastriekam Syoss suchý šampón, ktorému sa nerovná nič, snáď len ten od Batiste. Má sviežu vôňu, takže vlasy sú po ňom ako čerstvo umyté a vyfúkané fénom. Hotový kozmetický zázrak! Vlasy potom len vždy učešem do drdolov alebo zapletiem do moderných vrkočov (čo sa mi ale väčšinou nikdy nepodarí 😀 )

IMG_4599

Pleť: Garnier BB krém, Catrice Camouflage Cream korektor, Rimmel Stay Matte púder, Sleek kontúrovací set, Essence Beauty Beats lícenka.

Oči: Paletka E-Style Perfect Harmony, E-Style biela ceruzka, Essence čierna ceruzka, Miss Sporty Pump Up Booster špirála.

Obočie: Miss Sporty gél na obočie, E-Style set na obočie.

Pery: Essence rúž na pery – Cotton Candy.

1 Comment

  • Reply
    Viki C.
    12. apríla 2016 at 14:08

    Super článok a aj video. 🙂 Krásny svieži makeup.
    Victoria’s secrets

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.