VIDEO: HOW TO WEAR DENIM TREND?

 

Riešite každoročné módne trendy? Možno ste postrehli, že tento rok je in najmä denim. A to nielen vaše obľúbené rifle. Pokojne sa riaďte pravidlom: čím viac, tým lepšie! Tak ako všetko, aj tento trend treba vedieť správne kombinovať, aby ste nedopadli TAKTO.

 

 

1. Dva rôzne odtiene denimu

Aby ste nevyzerali jednoliato, perfektnou voľbou je kombinácia rôznych odtieňov alebo rôznych farieb denimu. Ja som zvolila tmavší spodok, aby som opticky zoštíhlila moje problematickejšie partie – boky. Zvyšok som zvolila v podobe oku lahodiacej kombinácie – pohodlné bavlnené pásikavé tričko a červená šatka na oživenie. Uvoľnenosť podporujú aj perfektné biele tenisky z topankovo.sk

1

2. Denim, to nie sú len rifle!

Určite aj vy máte svoje obľúbené rifle, ktoré nosíte snáď dennodenne. Je to podľa mňa aj kvôli tomu, že klasické modré rifle sa hodia proste ku všetkému. Skúste však ponechať materiál, no vymeniť kúsok oblečenia a doprajte si napríklad denimové šaty či overal. Je to iné, nevšedné a rozhodne in! Moje šaty sú (ako inak) zo sekáča za euro a budem ich nosiť, až kým ich nezoderiem…

2

3. Denimové šaty a rifle spolu? A prečo nie!

S denimom sa dá aj totálne perfektne zahrať, ak do hry zapojíte aj rôzne dĺžky oblečenia. Rifle a denimová košeľa by v tomto outfite určite vyzerali tiež dobre, ale čo tak využiť šaty s dĺžkou až po koleno? Pozornosť zaručená! Navyše každá žena bude od závisti prepichovať pohľadom žlté lodičky z topankovo.sk.

3

4. Denim na jar osviežte výrazným kúskom

Denim je síce nadčasový a krásny, občas to však proste chce oživiť – buď klasicky bielou alebo na jar perfektnou žltou.

4

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.