TREASURES #1

IMG_2195 (2)

       Konečne som po 100 rokoch objavila skvelý obchod s hodinkami! Milujem hodinky, používam ich dennodenne a slúžia mi nielen na meranie času, ale aj ako akýsi doplnok. Všetky (najmä slovenské) obchody však predávajú predražené hodinky a bohužiaľ často staré modely a pramálo značiek. Klenoty Aurum ma však veľmi milo prekvapili svojim výberom a ja som sa zamilovala hneď do viacerých kúskov naraz. Tieto Fossil hodinky sú tiež aj perfektným darčekom, keďže za veľmi priaznivú sumu k nim v peknom balení dostanete aj dva štýlové náramky 🙂

IMG_2318 (3)

       Za posledné obdobie som si kúpila až podozrivo príliš málo oblečenia. Niet sa však čomu čudovať, boli Vianoce, a tak som peniažky míňala s radosťou na mojich blízkych. Dopriala som si však napríklad túto geniálnu a originálnu tašku z Carpisa. Keď je v zime fakt naozaj veľká zima, milujem nosiť pančuchy a vlnené šaty. Je to možno zvláštne, no mám pocit, že dobré hrubé obtiahnuté pančuchy ma zohrejú oveľa viac ako studené rifle. Po veľkom sondovaní som našla snáď tie najlepšie pančuchy na svete v BEPON. Sú z veľmi príjemného jemného materiálu, hrubé a cítim sa v nich perfektne. Rozhodne odporúčam, ak ste aj vy zimomravé osoby 🙂 Ku pančuchám som si kúpila aj dvojo šiat z výpredajov z BOOHOO.

IMG_2314 (2)

       Jedného dňa pred pár týždňami som sa ráno zobudila s pocitom, že začnem znova nosiť botasky. A nielen do posilovne alebo na behanie. Proste len tak ležérne do mesta alebo počas dní, keď naozaj veľmi veľa chodím. Nie že by som predtým nosila len opätky, proste som len nenašla tie správne botasky. Tieto Nike Juvenate sa mi najskôr zdali na pohľad veľmi malé, myslela som si, že mi omylom poslali malé číslo. Noha v nich naozaj vyzerá ako detská, je to asi tým strihom. Sú však veľmi pohodlné a čo vám budem hovoriť – iste jedny Nike máte aj vy a ak nie, tak to určite musíte napraviť!

IMG_2316 (2)

        Tiene E Style od stayunique mám už dávnejšie, ich čaro som však spoznala až v zimnom období, keď napadol sneh, nosila som vlnené sivé a biele svetre a akosi sa mi zachcelo líčiť si oči jemnými ružovkasto-sivými tieňmi. Tiene skvele držia a veľké plus vidím aj v balení. Iné tiene sa mi počas cestovania a napr. prehadzovania kufru bohužiaľ rozlámali a boli v podstate nepoužiteľné.

        Svojim vlasom som počas zimy musela nasadiť prísnu kúru, keďže bohvieako neposlúchali. Zvolila som značku Kérastase a Dixi ampulky na vlasy. Zatiaľ moje vlasy po použití vyzerajú ako zo salónu a skutočne hneď po jednom použití šampónu a kondicionéru vidím badateľný rozdiel v kvalite vlasov. Keď chcem mať objem, nastriekam si Syoss suchý šampón – to je snáď vychytávka roku!

        Doteraz som milovala Nivea pure&natural deodorant, ktorý neobsahoval hliník a škodlivé soli. Bohužiaľ mi však akosi prestal účinkovať, a tak som sa obzerala po rovnako dobrom deodorante bez hliníka. Tento od Bioderma je perfektný a vonia ako ten najkrajší a najsviežejší parfum počas celého dňa! Rozhodne to boli perfektne investované peniažky.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.