caramel

Ach, ako som niekedy neznášala jednofarebné outfity! Keď napríklad kostým bol celý v zelenej farbe, ku tomu ešte aj zelené topánky a kabelka, proste fuj… Vplyvom súčasných trendov a hlavne úžasných inšpiratívnych fotiek rôznych blogeriek na Pintereste sa však môj názor na danú vec trošku zmenil. Hlavne ak ide o môj obľúbený karamelový odtieň hnedej.

Je to síce vec vkusu, no myslím si, že ak v súčasnosti chcete byť trochu viac chic a štýlová, určite siahnite po jednofarebnom outfite a odlíšite sa tak od iných. Keď som videla tento kabát akože z brúsenej kože vo výpredajoch v F&F, srdce sa mi zastavilo! 😀 V skutočnosti vyzerá stokrát lepšie ako na fotke, krásne sedí a je naozaj kvalitný. Skvelo sa hodí napríklad k elegantnému outfitu do práce.

Vedeli ste, že v Bepone nepredávajú len ponožky a silónové pančuchy? Ja som tam minule objavila tieto úžasné legíny (tiež akože z brúsenej kože), ktoré sa skvele hodia ku kabátu. Viem, že legíny nie sú nohavice a ani ich nenosím za hranice môjho domu, tieto sú svojim materiálom trošku iné a vyzerajú naozaj skôr ako trošku viac obtiahnuté nohavice. Sú navyše veľmi pohodlné, takže ak vás čaká náročný dlhý deň, legínové nohavice sú skvelým riešením, aby ste sa počas dňa cítili pohodlne a nič vás nikde netlačilo. V Bepone majú navyše fakt kvalitné kúsky, určite sa choďte pozrieť aj na kvalitné jednoduché bavlnené tričká a roláky 🙂

1IMG_2057IMG_20443 2IMG_2096 IMG_2029

SHOP SIMILAR OUTFIT:

1710148511 leginy-feel-esperssoleopard bag shoes sveter hmS-RC-370S-483-b-uc

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.