WRAPPING GIFTS

Vianoce samozrejme nie sú len o materiálnych darčekoch, no priznajme si… Radi darčeky dostávame a ešte radšej ich dávame. Tá radosť, ktorú vidím, keď niekoho obdarujem darčekom zo srdca, ma nabíja pozitívnou energiou na celý rok dopredu. Nakúpiť skvelé darčeky je síce pekné, no viete ich aj adekvátne zabaliť?

Keď dávam darčeky ja, dokonalý musí byť aj obal. Baliaci papier kupujem väčšinou hocikde, no vyberám si buď neutrálny hnedý papier, s ktorým sa dá následne krásne pracovať a dozdobiť ho alebo zlatý, strieborný či biely papier. Stužky či mašle kupujem zásadne v galantérii. Prečo? Pretože v špecializovaných obchodoch, drogériách či papiernictvach sú ceny omnoho vyššie. Za meter akejkoľvek ozdobnej stuhy zaplatím v galantérii pár centov. Najlepším kamarátom je VŽDY obojstranná lepiaca páska. Ak ju ešte nepoužívate, rýchlo to napravte, pretože tá vecička vám zmení život 🙂

Následne sa už len hrám a vymýšľam. K tomu si pustím Harryho Pottera a uvarím kávu. Darčeky zabalím do papiera a previažem mašľami, stuhami či prírodným motúzom. Ako doplnok volím všeličo – imelo, vetvičku ihličnanu, malý kvietok vianočnej ruže… Kreativite sa v tomto naozaj medze nekladú. Rada tiež na darčeky vešiam menovky – nielen preto, aby som presne vedela, ktorý darček komu patrí, ale darček s ručne písaným menom obdarovanej osoby je osobnejší a srdečnejší.

Tak čo? Ako balíte darčeky vy? Nezabúdajte, že najmä musí byť všetko od srdca – darček, či samotné balenie. Pretože keď je niečo od srdca, darček môže byť aj obyčajná nepotrebná hlúposť a aj tak vyčarí danej osobe úsmev na tvári 🙂

IMG_1191IMG_1192 IMG_1193 IMG_1194 IMG_1195 IMG_1196IMG_1190

1 Comment

  • Reply
    Thuy Pham
    24. decembra 2015 at 1:07

    Krasne zabalene:)

    http://www.bridgeofmemories.blogspot.com

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.