NEW AUTUMN SHOES

IMG_2525

Keďže som milovník topánok, dopriala som si do mojej zbierky pár perfektných kúskov, ktoré sa razom stali mojimi kamarátmi. Aké sú? Majú strapce, jesenné farby a vyzerajú úplne úžasne! Navyše ich všetky kúpite na jednom mieste – topankovo.sk 🙂

Bordová

Bordová alebo burgundy sa stala farbou roka 2015. Počas celého roka sa na mňa usmievala zo všetkých módnych editoriálov v časopisoch a z fotiek na internete, no poriadne som sa do nej “zabuchla” až počas jesene. Bordová – farba dozretých jabĺčok je pre mňa momentálne top a keď som ju videla na týchto členkových čižmičkách, navyše so strapcami, srdce sa mi akosi rozbúšilo 🙂 Kúpite v obchode tu.

IMG_2535

 Bordové čižmy so strapcami – kúpite tu

Pánsky štýl

V mojom zamestnaní sa obliekam pomerne dosť formálne. Zistila som, že to rada ťahám až do pánskeho štýlu – biela oversize košeľa, motýlik či nohavice pánskeho strihu. A prečo nie? Keď k tomu dodám tonu typicky ženských šperkov a červený zmyselný rúž, všetko je na dobrej ceste 🙂 Dopriala som si teda na sychravú mokrú jeseň tieto chelsea boots z topankova, ktoré som si absolútne zamilovala. Sú pohodlné vďaka nízkemu opätku, skvele sa v nich šoféruje a navyše majú koženú výstelku.

 

IMG_2529

 Čierne čižmy – kúpite tu

Pohodlnosť nadovšetko

U mňa osobne je pohodlnosť nadovšetko, najmä ak mám obrovské množstvo povinností, náhlim sa z jedného miesta na druhé a to posledné, čo by som chcela riešiť, sú vysoké opätky. Pohodlná obuv je teda najmä počas jesene u mňa skutočnou nutnosťou. Tieto škoricové čižmičky spĺňajú toto kritérium na sto percent! Navyše majú na zadnej strane strapce, ktoré topánku ozvláštňujú a dodávajú jej boho štýl. Keďže mi ich chcelo ukradnúť už asi desať kamarátok, predpokladám, že link sna kúpi sa zíde aj vám 🙂 kúpite ich tu.

IMG_2526

 

Škoricové čižmy – kúpite tu

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.