Čo na seba počas jesene?

Leto nám už dalo zbohom, dni sú chladnejšie, kratšie a my pomaly začíname z útrob skrine vyberať jesenné veci. Ja som z tých, ktoré milujú čítanie módnych magazínov a beriem to ako oddych. Samozrejme, pozriem si aj súčasné tohtosezónne trendy. Inšpirujete sa nimi alebo nosíte to, v čom sa cítite dobre a na módu neberiete ohľad? Trendy – netrendy, rozhodla som sa vám ukázať, čo počas tejto jesene rozhodne budem nosiť ja.

Čižmy nad kolená, slip ony či pánsky štýl

topanky

 

Strieborné šnurovacie  kúpite TU, čierne šnurovacie – TU, šedé nad kolená – TU, hnedé nad kolená – TU, čierne slip on – TU, biele slip on – TU.

Čižmy nad kolená sú pomerne dosť drahou záležitosťou. Hádam v žiadnom obchode ich nekúpite pod 40 eur, no investovať sa do nich rozhodne oplatí. Prečo? Pretože vám v momente pridajú na sexepíle! Stačí si ku nim obliecť už len svetrové šaty a trenčkot či koženú bundu vo farbe čižiem a perfektný outfit máte na svete!Klasické slip on topánky, ktoré milujem, v chladnejšom počasí vymením za ich vyššie sestričky – členkové slip ony. V uliciach u nás ich absolútne nevidím, čo je škoda, keďže ide o naozaj pohodlný kúsok obuvi. Určite si na jeseň jeden pár doprajte a noste ich úplne so všetkým – pre mňa sú netradičnou variantou botasiek známych značiek, ktoré momentálne nosí každý a to sa mne nepáči.

Svetre len k sukni!

Áno vážení! Tak tomuto trendu zrejme ako jedinému hovorím veľké ÁNO! Síce nejde o nič prevratné, sveter v kombinácií s krátkou či midi dĺžkou sukne z vás instantne vyčaruje štýlovú dámu. Ak je vonku zima, doplňte ich spomínanými vysokými čižmami. Nezabúdajte na klobúk!

sveter a sukna

Outfit vľavo: klobúk TU, sveter TU, sukňa TU
Outfit v strede: klobúk TU, sveter TU, sukňa TU
Outfit vpravo: klobúk TU, sveter TU, sukňa TU.

Pokrývky hlavy všetkých druhov!

Každý rok prežijem chladnú sychravú jeseň jedine s klobúkom alebo čiapkou, ktorá zahreje. Navyše, takéto kúsky dokážu outfit razom posunúť na iný level! V obchodoch momentálne nájdete klobúky v rôznych veľkostiach, tvaroch či farbách, tak veselo do nich! Samy uvidíte, ako štýlovo v ňom budete vyzerať. Keď budem mať počas jesene odvahu, určite si na hlavu „zakrútim“ trebars aj pestrofarebnú vzorovanú šatku. Móda je hra!

klobuky

Žltá čiapka TU, bordový klobúk TU, hnedý klobúk TU, ružová čiapka TU, čierna šiltovka TU.

Čím farebnejšia bunda, tým lepšie!

Čierne či hnedé kožené alebo koženkové bundy vlastní a nosí zrejme už každá žena od Košíc po Bratislavu. Niet sa čomu čudovať! Je to totálne multifunkčný kúsok, ktorý je štýlový a zároveň nesmierne pohodlný. Aj ja jednu vlastním (no, asi tak štyri), no počas tejto jesene ich vymením za farebnejšie varianty – zaobstarala som si bledomodrú a bordovú a plánujem napríklad aj horčicovo žltú, ktorú považujem za farbu tejto jesene. Čo je na farebných kožených bundách také skvelé? Ich funkčnosť a štýl zostáva, no vďaka výrazným farbám sa vyčleníte zo šedého davu.

bundy

Červenú bundu kúpite TU, šedú TU, modrú TU, ružovú TU.

Vesty, pončá, deky, čokoľvek huňaté a veľké!

Pončá boli veľkým jesenným trendom minulého roka a priznám sa, absolútne netuším, či sa budú nosiť aj tento rok a je mi to jedno. Hneď ako som si kúpila prvé pončo, zistila som, že je to snáď tá najlepšia vec, ktorú si môžete obliecť počas jesene. Pončo vyzerá super, je pohodlné a môžete sa doňho „zababušiť“ a prežiť tak nepríjemné sychravé dni. Pončo milujem natoľko, že počas tejto sezóny by som si už dala na seba snáď akúkoľvek jeho variantu, trebars aj deku z gauča v obývačke. Jednoducho čokoľvek huňaté, veľké a „myšičkoidné“ je pre mňa na jeseň to NAJ.

pončo

Hnedé kúpite TU, šedé TU, tmavošedé so vzorom TU.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.