DUNGAREES

Ako všetci vieme, móda sa neustále mení, no je v bode, kedy azda už nič nové prísť nemôže, preto sa módne štýly recyklujú. To je aj prípad nohavíc na traky. Hádam všetci sme ich nosili ako deti a teraz, ako dospelí, sa s nimi môžeme preniesť do bezstarostných detských čias.

Kým nohavice na traky začali žať úspech na poli módy, boli populárne v Amerike medzi upratovačkami a robotníkmi. Vedeli ste, že traky s opaskom považuje väčšina módnych odborníkov za faux pas? Je to preto, lebo pôvodne sa nosili namiesto opaska, ktorý bol pre robotníkov údajne nepohodlný. takže traky s opaskom sú vlastne kontrapoduktívne. Neskôr, v 60. rokoch ich objavili módne značky a odvtedy sa raz za čas do módy vracajú. Tak je tomu aj v súčasnosti. Nosia sa traky dlhé, krátke, riflové, biele či čierne. Najlepšie vyzerajú s ležérnym tričkom a pohodlnými nízkymi topánkami. Ak ale chcete vyzerať v takomto netradičnom kúsku oblečenia sexi a elegantne, skúste ho kombinovať so zapásanou košeľou a vysokými lodičkami.

3IMG_02462 IMG_02634

I AM WEARING (just click on the image):

2040-H-biela-0-1_2 5252011406_6_1_1 DSC_0125_7 H5LFWZ-HERO hmprod805289005612_shad_qt

IMG_0213

Bez názvu

OUTFIT VĽAVO: Šiltovka – RIP CURL, šedé tričko – JUSTPLAY,  rifle na traky – NEW LOOK, náramok – JUSTPLAY, kabelka – JUSTPLAY, espadrilles topánky – MANGO. OUTFIT VPRAVO: klobúk – FOREVER 21, tričko – JUSTPLAY, rifle na traky – ZARA, kabelka – JUSTPLAY, zlaté náramky – JUSTPLAY, sandále – STEVE MADDEN.

1

OUTFIT VĽAVO: šiltovka – RIP CURL, traky – ZARA, košela – JUSTPLAY, Adidas SUPERCOLOR botasky. OUTFIT VPRAVO: tričko – JUSTPLAY, traky – HOUSE OF FRASER, edícia Vans & Disney – šiltovka, batoh, topánky.

No Comments

Leave a Reply

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.